Mounir El B
Volledig scherm
Mounir El B © rv

Twee Nederlanders opgepakt voor aanslag met vuurwerkbom in Deurne

Antwerpen/DeurneIn Nederland zijn twee verdachten opgepakt voor de granaataanslag van afgelopen vrijdag aan de woning van de familie El B. in  de De Gilmanstraat in Deurne. Het Antwerpse parket laat weten dat het de overlevering vraagt van de twee Nederlanders. 

  1. Technotronic-zangeres die niet erkend werd voor wereldhit, vereeuwigd met straatnaambordje: “Ik was destijds niet ‘mooi’ genoeg”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Technotro­nic-zangeres die niet erkend werd voor wereldhit, vereeuwigd met straatnaam­bord­je: “Ik was destijds niet ‘mooi’ genoeg”

    Het Nederlandse streetart-gezelschap Kamp Seedorf streek eerder al neer om levensgrote Eddy Wally’s en Jean-Pierre Van Rossems achter te laten in hun geboortedorpen. In Antwerpen brengen de kunstenaars een ode aan Manuela Kamosi in de vorm van een plaatsnaambordje. De Antwerpse Kamosi zong dertig jaar geleden monsterhit ‘Pump Up The Jam’ van Technotronic in maar was “niet mooi genoeg” om op de hoes of in de clip te verschijnen. “Een onderwerp dat écht iets is voor Kamp Seedorf.”