Het ongeval deed zich voor in de Vosseschijnstraat.
Volledig scherm
Het ongeval deed zich voor in de Vosseschijnstraat. © Marc De Roeck

Twee gewonden na crash in Antwerpse haven

In de Vosseschijnstraat in het Antwerpse havengebied deed zich donderdagvoormiddag een verkeersongeval voor. Twee personenwagens botsten om een nog onbekende reden tegen elkaar. Twee personen moesten naar het ziekenhuis gebracht worden.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Herken jij deze plek? Stadsgids Tanguy Ottomer loodst ons langs historische pareltjes in Antwerpen
  PREMIUM

  Herken jij deze plek? Stadsgids Tanguy Ottomer loodst ons langs histori­sche pareltjes in Antwerpen

  Elke week geeft Antwerpse stadsgids en BeroepsBelg Tanguy Ottomer een prachtige foto prijs van het Antwerpen uit ver vervlogen tijden. Herken jij de plek waar Tanguy ons deze week mee naartoe neemt? Vandaag onthult hij in onze rubriek ‘Wie weet waar?‘ welke plaats in Antwerpen er nu zoveel anders uitziet. Daarnaast geeft hij als expert ook historische feiten en weetjes over de plaats.
 2. Alles voor de wetenschap: onderzoekers UAntwerpen gooien plastic in Schelde om oplossingen te vinden voor afvalprobleem

  Alles voor de wetenschap: onderzoe­kers UAntwerpen gooien plastic in Schelde om oplossin­gen te vinden voor afvalpro­bleem

  Plastic afval is een groot probleem. Onderzoekers van UAntwerpen wierpen dinsdag stroomopwaarts van Antwerpen fluogele plastic in de Schelde om uit te zoeken hoe die voorwerpen zich verplaatsen en hoe lang het duurt voor ze in de Noordzee terechtkomen. “We rekenen ook op de hulp van burgers om alles in kaart te brengen”, zeggen de onderzoekers. Einddoel: oplossingen vinden om plastic af te vangen.