Basisschool De Brem in Zandvliet is een van de twee scholen die zullen moeten sluiten wegens besmettingen met de Britse variant.
Volledig scherm
Basisschool De Brem in Zandvliet is een van de twee scholen die zullen moeten sluiten wegens besmettingen met de Britse variant. © Google Maps

Twee Antwerpse scholen gesloten na uitbraak Britse variant coronavirus

AntwerpenDe Britse variant is nu ook met zekerheid aanwezig in Antwerpen. Dat bevestigt burgemeester Bart De Wever (N-VA) vandaag in ‘Wakker op Zondag’ op ATV. Volgens hem zijn er uitbraken bekend in twee Antwerpse scholen. Die zullen gesloten worden en quarantainemaatregelen zullen genomen worden. 

 1. Antwerpse diamantair 12 jaar na feiten veroordeeld tot 2 jaar cel voor witwaspraktijken: “De aankoop van diamanten in Afrika gebeurt altijd met cash geld.”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Antwerpse diamantair 12 jaar na feiten veroor­deeld tot 2 jaar cel voor witwasprak­tij­ken: “De aankoop van diamanten in Afrika gebeurt altijd met cash geld.”

  12 jaar. Zo lang is het geleden dat Antwerps diamantair Jacob S. (54), geholpen door 11 collega’s, grote bedragen cash geld witwaste voor criminelen uit onder meer het drugscircuit. Vandaag kwam echter pas het vonnis, na vele jaren onderzoek en het blootleggen van een witwascircuit waarin meer dan 10 miljoen euro aan crimineel geld werd gezuiverd. Als resultaat kregen enkel hijzelf en zijn rechtstreekse partner Manuj S. een celstraf opgelegd.
 1. Zaak-Ichelle: Na 14 december 21.00 uur stopte alles
  Play

  Zaak-Ichel­le: Na 14 december 21.00 uur stopte alles

 2. Kappers staan klaar om weer te knippen: Telefoon roodgloeiend
  Play

  Kappers staan klaar om weer te knippen: Telefoon roodgloei­end