Volledig scherm
© Marc De Roeck

Trucker valt in slaap en knalt tegen signalisatiewagen op Antwerpse Ring

Een vrachtwagen is op een signalisatiewagen geknald op de Antwerpse Ring in de nacht van vrijdag op zaterdag. Zijn truck kwam in schaarstand tot stilstand maar de chauffeur raakte niet gewond. Hij verklaarde aan de wegpolitie dat hij in slaap was gedommeld achter zijn stuur.

Het ongeval deed zich rond half vier voor ter hoogte van Antwerpen-Zuid richting Nederland. De bestuurder knalde met zijn truck tegen het botskussen dat de werken aan de Ring aankondigt. Twee rijstroken richting noord waren versperd en de oprit naar de A12 was even afgesloten maar gezien het vroege uur bleef de hinder voor het verkeer beperkt.

De trucker beweerde zelf dat hij in slaap was gevallen tijdens het rijden. Volgens getuigen had hij te veel alcohol gedronken, maar dat werd niet officieel bevestigd.

Volledig scherm
© Marc De Roeck
Volledig scherm
© Marc De Roeck
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Antwerpse dames schrijven survivalgids 
‘(Over)leven op Tinder’: “Je ontmoet zo’n 11 types online. Pas vooral op voor de ‘weirdo’”
    PREMIUM

    Antwerpse dames schrijven survival­gids ‘(Over)leven op Tinder’: “Je ontmoet zo’n 11 types online. Pas vooral op voor de ‘weirdo’”

    Laura Janssens (29) en Julie Vranckx (26) geven tips en tricks voor wie een stap zet in de wereld van het online daten in hun nieuwe boek ‘(Over)leven op Tinder’. Met verhalen over types die je tegenkomt tijdens het swipen en over flessen in een achterwerk werkt het duo op de lachspieren. Illustratrice Laura is geen onbekende. Haar doldwaze cartoons onder de noemer ‘Niet Nu Laura’ zijn een hit op sociale media en bereikten zelfs al de actrice Reese Witherspoon.