Tram ontspoord bolivarplaats
Volledig scherm
Tram ontspoord bolivarplaats © Jasper van der Schoot

Tram deels ontspoord aan Bolivarplaats: tramverkeer kortstondig verstoord

AntwerpenOm iets voor half vier is een tramtoestel van De Lijn gedeeltelijk ontspoord ter hoogte van de Bolivarplaats, bij het justitiepaleis. Medewerkers van De Lijn zijn inmiddels ter plaatse en er wordt gemeld dat het probleem snel zal worden opgelost. De haltes Bolivarplaats en Montigny zijn momenteel niet bereikbaar.

 1. Coronazorgen vergeten? Ga eens op stap met een hond: hogeschool lanceert opvallende actie om eenzaamheid bij studenten te doorbreken
  Antwerpen

  Coronazor­gen vergeten? Ga eens op stap met een hond: hogeschool lanceert opvallende actie om eenzaam­heid bij studenten te doorbreken

  Studenten van de Karel de Grote Hogeschool (KdG) kunnen sinds deze week hun gedachten verzetten door te wandelen met een hond. Heel wat studenten kampen met eenzaamheid en psychologische problemen tijdens deze lockdown. Daarom ging KdG een samenwerking aan met AAP vzw. “De dieren zijn ontwapenend en helpen hen om even hun zorgen te vergeten”, klinkt het.
 2. UITGETEST. Onze redactie bestelt bij 15 Antwerpse frietkoten voor Week van de Friet: “Extra punten voor uitbater die luidkeels Jimmy Frey meezingt”
  PREMIUM
  Antwerpen

  UITGETEST. Onze redactie bestelt bij 15 Antwerpse frietkoten voor Week van de Friet: “Extra punten voor uitbater die luidkeels Jimmy Frey meezingt”

  De Vlaming en zijn frietkot: het is en blijft een onafscheidelijk duo. Om ons gouden culinair erfgoed in de schijnwerper te zetten, vindt daarom jaarlijks de Week van de Friet plaats. De 21e editie van de week die onze frietkotcultuur eert, loopt dit jaar van 30 november tot zondag 6 december. U hebt dus nog één weekend om u helemaal te laten gaan, en we helpen u graag de juiste keuze te maken. Het allerbeste frietkot van Antwerpen? Wij testten (niet geheel tegen onze zin) vijftien Antwerpse frituren uit.
 1. Deze kinderen weten nu ook wie Sinterklaas is
  Play

  Deze kinderen weten nu ook wie Sinter­klaas is

 2. Familie de Jager in Dreischor viert uitbundig kerst
  Play

  Familie de Jager in Dreischor viert uitbundig kerst