(VLNR) Acteur Tom Felton, Susan Radder en Gijs Blom tijdens een persmoment van de speelfilm De Slag om de Schelde in n Amsterdam. De duurste Nederlandse film in vijftien jaar kwam uit in december, maar een dag na de premiere sloten alle bioscopen vanwege de coronalockdown.
Volledig scherm
(VLNR) Acteur Tom Felton, Susan Radder en Gijs Blom tijdens een persmoment van de speelfilm De Slag om de Schelde in n Amsterdam. De duurste Nederlandse film in vijftien jaar kwam uit in december, maar een dag na de premiere sloten alle bioscopen vanwege de coronalockdown. © ANP

Trailer Netflix-serie ‘De Slag om de Schelde’ vertoond in Antwerpse dokken

AntwerpenDe Nederlandse oorlogsfilm ‘De Slag om de Schelde’ die zich gedeeltelijk in ons land afspeelt, wordt na een eerdere bioscooprelease in Nederland vrijdag wereldwijd verspreid via streamingdienst Netflix. In Antwerpen wordt de film donderdag- en vrijdagavond gepromoot aan het MAS. In een van de dokken naast het museum zal een trailer te zien zijn op een scherm dat op het water ligt.

  1. Bart De Wever niet onder de indruk van ultimatum Egbert Lachaert: “Als u stil bent, hoort u mijn knieën knikken van de schrik”
    Antwerpen

    Bart De Wever niet onder de indruk van ultimatum Egbert Lachaert: “Als u stil bent, hoort u mijn knieën knikken van de schrik”

    “Als u stil bent, hoort u mijn knieën knikken van de schrik”: burgemeester Bart De Wever (N-VA) is allerminst onder de indruk van het ultimatum dat Egbert Lachaert hem stelde. “Wat hij vraagt, is nonsens”, zei hij in Wakker op Zondag (ATV) over de heisa rond de schepenwissels in Antwerpen. In De Zevende Dag’ (VRT) gaf De Wever aan dat het hem elke dag ietsje minder kan schelen als Open Vld uit de coalitie zou stappen.