Bij de freefights waren de hooligans van Antwerp te herkennen aan hun geel T-shirt.
Volledig scherm
Bij de freefights waren de hooligans van Antwerp te herkennen aan hun geel T-shirt. © rv

Tot twee jaar cel voor hooligans Antwerp: “Freefighters trokken zich niets aan van regels, zelfs scheidsrechter kreeg pak slaag”

AntwerpenDe 66 hooligans van RAFC Antwerp die terechtstonden voor free fights met hooligans van andere clubs, zijn veroordeeld. De leiders krijgen straffen tot 2 jaar cel, al dan niet met uitstel. Voor de deelnemers en supporters zijn er werkstraffen tot 180 uur. De broers Steveniers worden ook als leiders beschouwd. Fotograaf Sebastian krijgt 18 maanden celstraf met uitstel. Zijn broer Nathan die eerder al veroordeeld werd,  krijgt twintig maanden effectief.

  1. Minderjarige verdachte opgepakt voor steekpartij op tram in Borgerhout
    Antwerpen

    Minderjari­ge verdachte opgepakt voor steekpar­tij op tram in Borgerhout

    Het Antwerps parket heeft een minderjarige verdachte opgepakt van de steekpartij die de 18-jarige Redouan El Iraki in het ziekenhuis deed belanden. Afgelopen zaterdag weigerde die laatste zijn zitplaats op de tram af te staan aan een groep jongeren, waarna één van hen hem te lijf ging met een groot mes. De verdachte zal vandaag voorgeleid worden bij de jeugdrechter. Redouans toestand is ondertussen stabiel.