Sfeerbeeld vanop Tomorrowland.
Volledig scherm
Sfeerbeeld vanop Tomorrowland. © Joel Hoylaerts / Photo News

Tot 30 maanden cel voor Tomorrowland-dealers

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft vrijdag achttien personen veroordeeld voor de handel en/of het bezit van verdovende middelen op het dancefestival Tomorrowland in Boom. Er werden celstraffen van twaalf maanden met uitstel tot dertig maanden effectief uitgesproken, alsook boetes van 8.000 euro met uitstel tot 16.000 euro effectief.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Protest tegen avondklok aan MAS met lasers en licht: “Strijd tegen discriminerende en ongegronde maatregelen gaat voort”

    Protest tegen avondklok aan MAS met lasers en licht: “Strijd tegen discrimine­ren­de en ongegronde maatrege­len gaat voort”

    Na de zestigjarige onafhankelijkheid van Congo in perspectief te plaatsen via projecties op Antwerpse monumenten viseert de groep geëngageerde kunstenaars die zich ‘AWARE & AWAKE’ noemen zich nu op de avondklok. Gewapend met beamers en licht transformeerde het collectief vrijdagavond het MAS en later deze maand komen ook het Stad- en Provinciehuis nog aan de beurt en de Boerentoren. “Onze vrijheden worden ingeperkt en bedreigd met onrechtmatige en dubieuze wetten.”