Beatriz en haar papa kwamen speciaal van Brazilië overgevlogen naar Antwerpen om het concert van Billie Eilish in het Sportpaleis bij te wonen.
Volledig scherm
Beatriz en haar papa kwamen speciaal van Brazilië overgevlogen naar Antwerpen om het concert van Billie Eilish in het Sportpaleis bij te wonen. © Klaas De Scheirder

“Toen ik in de put zat, heeft zij m’n leven gered”: massa fans blijft toestromen uren vóór concert Billie Eilish in het Sportpaleis

AntwerpenHet is bijna zover: om 18.30 uur gaan de deuren van het Sportpaleis open voor de duizenden wachtende fans van Billie Eilish. Al sinds gisterenochtend 9 uur staan mensen van over de hele wereld in de rij, en ook vandaag stroomt de mensenmassa druppelsgewijs toe. Wij gingen nog eens langs en ontdekten de magie van de Amerikaanse electropopsensatie.

  1. Louis ‘bekendste dakloze van ’t stad’ Michielsen geëerd met eigen plaatsnaam: “Hij was de échte burgemeester van de stationsbuurt”
    ANTWERPEN

    Louis ‘bekendste dakloze van ’t stad’ Michielsen geëerd met eigen plaatsnaam: “Hij was de échte burgemees­ter van de stations­buurt”

    Het naamloze pleintje in het Antwerpse Statiekwartier gaat voortaan door het leven als ‘Louis Michielsen Plaats’. Een ode aan de bekendste zwerver van ’t stad, die in 2019 overleed. Het naambord is donderdag onthuld door zelfverklaard schijnburgemeester ‘BDW’. “In tegenstelling tot de meeste straatnamen die naar personen vernoemd zijn, was Louis wel degelijk een deel van het plein.” Eerbetoon aan een ‘schone mens’.