Volledig scherm
PREMIUM
Stanny De Vlieger bij de voorstelling van het Stroomplan in 2018. © Photo News

“To all of you, break a leg”: directeur Stanny De Vlieger wordt verbindingsofficier bij de Britse politie

Stanny De Vlieger (54) pakt zijn koffers na elf jaar als directeur van de federale gerechtelijke politie (FGP) voor de provincie  Antwerpen. Hij trekt richting Londen waar hij verbindingsofficier wordt tussen de Britse en Belgische politie. Zijn afscheidsspeech sloot hij af op zijn Engels: “To all of you, break a leg. Veel geluk allemaal.”

  1. Het Antwerpen van Kim Van Oncen: “De Theaterbuurt heel veel leuke ontbijt- en lunchadresjes, en mooie straatjes om in rond te struinen.”
    PREMIUM

    Het Antwerpen van Kim Van Oncen: “De Theater­buurt heel veel leuke ontbijt- en lunchadres­jes, en mooie straatjes om in rond te struinen.”

    Antwerpen heeft geen geheimen meer voor actrice Kim Van Oncen. Ze woont met haar man Niels, zoontje Jack en dochter Stella op de grens van Kalmthout en Kapellen maar is vaak in de stad te vinden. Ze is succesvol op social media (ze heeft meer dan 74.000 volgers op Instagram), speelt de enthousiaste Saartje in ‘Dertigers’, en ze geeft met plezier haar acht favoriete plekjes in de Koekenstad prijs.