Stanny De Vlieger bij de voorstelling van het Stroomplan in 2018.
Volledig scherm
PREMIUM
Stanny De Vlieger bij de voorstelling van het Stroomplan in 2018. © Photo News

“To all of you, break a leg”: directeur Stanny De Vlieger wordt verbindingsofficier bij de Britse politie

Stanny De Vlieger (54) pakt zijn koffers na elf jaar als directeur van de federale gerechtelijke politie (FGP) voor de provincie  Antwerpen. Hij trekt richting Londen waar hij verbindingsofficier wordt tussen de Britse en Belgische politie. Zijn afscheidsspeech sloot hij af op zijn Engels: “To all of you, break a leg. Veel geluk allemaal.”

 1. Takeaway met een Michelinster: van deze topmenu’s
kan je ook thuis genieten
  PREMIUM
  Provincie Antwerpen

  Takeaway met een Michelin­ster: van deze topmenu’s kan je ook thuis genieten

  Begin deze week zorgde de nieuwe Michelingids voor een gastronomische hoogdag in België met de uitreiking van de nieuwe sterren. Al zit er dit jaar een ietwat wrang smaakje aan die sterren: op een heropening van de restaurants is het naar alle waarschijnlijkheid nog even wachten. Gelukkig bieden de meeste restaurants nog takeaway aan: hier vind je een overzicht van alle sterrentakeaway in de provincie Antwerpen.
 1. Antwerps labo herstelt van hacking: veel analyses gebeuren weer intern, maar onlineplatform werkt nog niet en telefoonlijn is overbelast
  Antwerpen

  Antwerps labo herstelt van hacking: veel analyses gebeuren weer intern, maar onlineplat­form werkt nog niet en telefoon­lijn is overbelast

  Het Antwerps Medisch Laboratorium aan de Emiel Vloorsstraat in Antwerpen herstelt mondjesmaat van de hackingaanval van 29 december vorig jaar. Toen drongen hackers het netwerk van het labo binnen, blokkeerden de computers en eisten losgeld. Als het lab niet zou betalen, zouden ze de toegang tot hun systeem niet meer terugkrijgen. Vanzelfsprekend ging het labo niet in op de eisen van de hackers. Steeds meer analyses kunnen weer in het AML worden uitgevoerd, maar het uitsturen van de rapporten gebeurt met vertraging en de telefoonlijnen zijn nog steeds overbelast.
 1. Victor drukt 25.000 kilo voor kroegen in Sas van Gent
  Play

  Victor drukt 25.000 kilo voor kroegen in Sas van Gent

 2. Massavaccinatie in Zeelandhallen van start: 'Een belangrijke dag'
  Play

  Massavacci­na­tie in Zeelandhal­len van start: 'Een belangrij­ke dag'