De Kerkstraat in Antwerpen.
Volledig scherm
De Kerkstraat in Antwerpen. © Laenen

Tip van opmerkzame getuige leidt tot arrestatie van drie autodieven

AntwerpenDe politie heeft donderdag drie mannen gearresteerd die verdacht worden van auto-inbraak.

 1. De misdienaar en de moord op de pedofiele pastoor: commissaris Danny De Wulf (67) over het spannendste uur in zijn carrière bij de havenbrigade
  PREMIUM
  Antwerpen

  De misdienaar en de moord op de pedofiele pastoor: commissa­ris Danny De Wulf (67) over het spannend­ste uur in zijn carrière bij de havenbriga­de

  “Er belt een dokwerker naar ‘den bureau’. Er is een kist met mitrailleurs van de heftruck gevallen en in het magazijn liggen nog 2.000 mitrailleurs. Wat moet hij ermee doen?” Commissaris Danny De Wulf (67) stond 15 jaar aan het hoofd van de recherche bij de Havenbrigade van de rijkswacht in Antwerpen. Elke week viel er wel een verrassing uit de bus. Eén van zijn bijzonderste herinneringen blijft evenwel een misdrijf dat zelden voorkwam in het havengebied: moord. In dit geval de moord op de pedofiele pastoor Joris Horvath van 8 april 1999. Lees meer verhalen van oud-speurders in onze reeks Recherche op rust.
 2. 4 dealers gearresteerd tijdens anti-overlastacties in Seefhoek
  Antwerpen

  4 dealers gearres­teerd tijdens an­ti-overlastac­ties in Seefhoek

  Een reeks acties tegen overlast die dit weekend georganiseerd werden door het wijkondersteuningsteam City hebben geleid tot de arrestatie van 4 dealers: 2 mannen en 2 vrouwen. Allen zijn ze opgepakt in de brede omgeving van het Stuivenbergziekenhuis in de Seefhoek. Vooral de dames beschikten over aanzienlijke hoeveelheden verkoopsklare drugs. Alle verkopers zullen voorgeleid worden bij de onderzoeksrechter.
 3. Chauffeur met achterstallige verkeersbelasting vervoerde ook nog drugs
  Antwerpen

  Chauffeur met achterstal­li­ge verkeersbe­las­ting vervoerde ook nog drugs

  Tijdens een controleactie van het wijkteam van Merksem/Luchtbal vorige woensdag werd meer dan 18.000 euro aan achterstallige verkeersbelasting geïnd. De actie werd dan ook gecoördineerd met de Vlaamse Belastingdienst. Eén chauffeur bleek niet enkel niet verzekerd te zijn en achterstallige verkeersbelasting te hebben, maar vervoerde ook nog een flinke hoeveelheid drugs bestemd voor verkoop. Hij is gearresteerd en het voertuig werd in beslag genomen.
 1. Mantelzorgers halen griepprik: GGD heeft voorraad aangevuld
  Play

  Mantelzor­gers halen griepprik: GGD heeft voorraad aangevuld

 2. Nieuwe sinterklaasfilm voor Zierikzeese kinderen
  Play

  Nieuwe sinter­klaas­film voor Zierikzee­se kinderen

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement