De afdeling geriatrie van het ZNA Middelheim kampt met een corona-uitbraak en beslist daarom tijdelijk geen patiënten meer op te nemen op de afdeling.
Volledig scherm
De afdeling geriatrie van het ZNA Middelheim kampt met een corona-uitbraak en beslist daarom tijdelijk geen patiënten meer op te nemen op de afdeling. © rv

Tijdelijke patiëntenstop op afdeling geriatrie ZNA Middelheim door corona-uitbraak

AntwerpenOp de afdeling geriatrie van het ZNA Middelheim in Antwerpen is een uitbraak van het coronavirus. Het ziekenhuispersoneel bevestigt dat. Nadat een aantal besmette gevallen gedetecteerd waren, heeft men besloten om voorlopig geen nieuwe patiënten meer op te vangen op de afdeling. “De uitbraken hebben vaak niets te maken met het ziekenhuis”, klinkt het.

 1. Studenten worden 24 uur opgesloten op hogeschool om virtuele rondleiding te geven: “Dit schooljaar zelfs in totaal nog niet zo lang op de campus geweest”
  ANTWERPEN

  Studenten worden 24 uur opgesloten op hogeschool om virtuele rondlei­ding te geven: “Dit schooljaar zelfs in totaal nog niet zo lang op de campus geweest”

  Vierentwintig uur. Zo lang worden vier duo’s studenten van de Karel de Grote Hogeschool (KdG) dit weekend opgesloten. Ze gaan verschillende uitdagingen aan en worden al die tijd gevolgd met een camera die studiekiezers live kunnen volgen thuis. Zo kunnen zesdejaars toch nog een boeiende rondleiding krijgen op de campus. “Ongeziene en avontuurlijke inkijk in onze gebouwen.”
 1. Kroegbaas Marco schenkt klanten biertje in de zon
  Play

  Kroegbaas Marco schenkt klanten biertje in de zon

 2. Wéér onderzoek bij verdachte zaak-Ichelle
  Play

  Wéér onderzoek bij verdachte zaak-Ichel­le