De tijdelijk betoncentrale.
Volledig scherm
De tijdelijk betoncentrale. © Klaas De Scheirder

Tijdelijke betoncentrale voor Oosterweel produceert 1 miljoen ton in 5 jaar: “Zo houden we 30.000 vrachtwagens van de weg”

Op de Antwerpse Linkeroever is de aannemer van de Oosterweelverbinding ter hoogte van het knooppunt Antwerpen-West bezig met de bouw van een tijdelijke betoncentrale. De centrale gaat midden november in gebruik en zal over een periode van vijf jaar ongeveer één miljoen ton beton produceren voor de Oosterweelwerken op Linkeroever en in Zwijndrecht.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Jong Vld-er Aimé Schrauwen (26) in het verzet tegen de avondklok: “Een politieman die door de megafoon roept hoeveel minuten je nog hebt om thuis te zijn? Beangstigend als dat normaal wordt”
    PREMIUM

    Jong Vld-er Aimé Schrauwen (26) in het verzet tegen de avondklok: “Een politieman die door de megafoon roept hoeveel minuten je nog hebt om thuis te zijn? Beangsti­gend als dat normaal wordt”

    Aimé Schrauwen (26) is één van de Antwerpenaren die het vuur opent op de vorige week ingevoerde avondklok. De Open Vld-er en student Publiekrecht gelooft dat de grondwet is geschonden en trekt geflankeerd door twee advocaten en negen andere Antwerpenaren naar de rechtbank. “Gaan we elke keer de cijfers stijgen de mensen opnieuw en opnieuw in hun vrijheden beperken? Nee toch?”