Het pop-up vaccinatiecentrum in Kinepolis in Antwerpen.
Volledig scherm
Het pop-up vaccinatiecentrum in Kinepolis in Antwerpen. © Tessa Kraan

Tijdelijk vaccinatiecentrum in Kinepolis zet 8.500 vaccins in drie dagen

AntwerpenWie maandag een prik kreeg in Antwerpen, kon nadien ook meteen een filmpje meepikken. Drie dagen lang is er namelijk een pop-up vaccinatiedorp in Kinepolis. Op 15, 16 en 17 november ontvangt Kinepolis 8.500 inwoners van Antwerpen, Borsbeek, Schoten, Stabroek en Wommelgem. Het gaat om zowel herhalingsvaccinaties voor 65-plussers als inwoners die hun eerste en tweede prik krijgen.

  1. Terug naar de hoogdagen van de Zillion met VIP-portier Werner: “Frank Verstraeten zette alle sprinklers aan en verzoop zijn publiek. Iedereen ging uit zijn dak”
    PREMIUM
    ANTWERPEN

    Terug naar de hoogdagen van de Zillion met VIP-por­tier Werner: “Frank Verstrae­ten zette alle sprinklers aan en verzoop zijn publiek. Iedereen ging uit zijn dak”

    Vijf jaar lang was Werner Versijp (51) een van dé portiers van de Zillion. Zowat het hele, korte leven van de meest legendarische discotheek van ons land bewaakte hij de VIP. Eind oktober herneemt hij de rol van buitenwipper in de verfilming. “Die Koen Wauters heb ik er ooit weggejaagd. Goed gedaan, zei Frank Verstraeten dan.”