Het jongerengezelschap Giovani Fratelli van Tutti Fratelli palmt het tweede festivalweekend in.
Volledig scherm
Het jongerengezelschap Giovani Fratelli van Tutti Fratelli palmt het tweede festivalweekend in. © Tutti Fratelli

Tiende editie festival ‘Spiegels van de Ziel’ in teken van Afghanistan: “Voor de bloedende harten en de geesten die vechten voor vrijheid”

ANTWERPENDe tiende editie van het festival ‘Spiegels van de Ziel’ van sociaal theater Tutti Fratelli staat volledig in het teken van de recente gebeurtenissen in Afghanistan. Er is plaats voor volkskeuken, theater, dans, film en muziek met onder andere Kommil Foo, Soe Nsuki en Lisette Ma Neza. “Met dit festival creëren we al tien jaar lang ruimte voor kunst in al haar vormen en maten, een vrijplaats voor kunstenaars van alle slag.”

  1. Ex-liberaal kopstuk Philippe De Backer over schepenwissel in Antwerpen: “Praat het uit als grote jongens en voer bestuursakkoord uit”
    Antwerpen

    Ex-liberaal kopstuk Philippe De Backer over schepenwis­sel in Antwerpen: “Praat het uit als grote jongens en voer bestuursak­koord uit”

    “Gá samen die koffie drinken, praat het uit als grote jongens en los het op.” Dat advies geeft voormalig Antwerps liberaal kopstuk Philippe De Backer aan burgemeester Bart De Wever (N-VA) en Willem-Frederik Schiltz (Open Vld). De Backer roept op om de afspraken die N-VA, Vooruit en Open Vld in 2018 maakten ook uit na te komen. Kortom: een tweede schepen voor de liberalen.