De verkoop van luxepanden zit in de lift door inflatie en het telewerk: per dag worden er 7 luxepanden boven de 500.000 euro in de provincie Antwerpen verkocht.
Volledig scherm
De verkoop van luxepanden zit in de lift door inflatie en het telewerk: per dag worden er 7 luxepanden boven de 500.000 euro in de provincie Antwerpen verkocht. © Hillewaere Vastgoed

Thuiswerk geeft verkoop luxevilla’s boost: 7 luxepanden per dag verkocht in Antwerpen

Provincie AntwerpenIn de eerste zes maanden van 2021 zijn er 1.173 villa’s en luxeappartementen verkocht in de provincie Antwerpen, dat zijn er gemiddeld 7 per dag. “Inflatie en thuiswerk geven verkoop luxevilla’s en appartementen extra boost”, blijkt uit een enquête van luxevastgoedspecialist Hillewaere Vastgoed. De duurste panden van de provincie vind je overigens in de Voorkempen.

  1. Gevaarlijk rijgedrag, roodrijden, drugs en lachgas achter het stuur: politie heeft handen vol tijdens controles
    ANTWERPEN

    Gevaarlijk rijgedrag, roodrijden, drugs en lachgas achter het stuur: politie heeft handen vol tijdens controles

    De lokale politie heeft tijdens een verkeersactie in Deurne Zuid, Deurne Noord, Borgerhout en Berchem 165 inbreuken vastgesteld. 22 vrachtwagens, zwaarder dan 3,5 ton, hadden zich fout geparkeerd. Op drie van de 185 gecontroleerde parkeerplaatsen voor mensen met een handicap zijn voertuigen in overtreding genomen omwille van onrechtmatig gebruik van die voorbehouden plaatsen.