Thomas voor Jacob's Conceptstore in Antwerpen
Volledig scherm
Thomas voor Jacob's Conceptstore in Antwerpen © rv

Thomas (21) uit Antwerpen opent drie winkels tijdens coronacrisis: “Mensen willen meer dan ooit lokale ondernemers steunen”

Thomas Nouws (21) opende begin februari in Antwerpen zijn Jacob’s Conceptstore met lokale, handgemaakte producten. Ondanks de coronacrisis draaide de zaak meteen goed. Enkele maanden later breidde Thomas uit met een tweede filiaal in Sint-Niklaas en dit weekend opent er ook een Jacob’s Conceptstore in Mechelen.

  1. Vincent Van Gogh-expo in Waagnatie is buitenbeentje: geen enkel echt schilderij te zien, maar je kan er wel ‘wandelen’ in Arles anno 1888

    Vincent Van Gogh-expo in Waagnatie is buitenbeen­tje: geen enkel echt schilderij te zien, maar je kan er wel ‘wandelen’ in Arles anno 1888

    Schilderijen in 3D, kunstwerken die rondom je tot leven komen en zelfs een virtuele wandeling door het Franse stadje Arles: sinds deze week kan je in de Waagnatie in Antwerpen de internationale Vincent Van Gogh-expo gaan bezoeken. “Je vindt hier geen echte schilderijen, maar wel een uitgebreide ode aan Van Gogh", aldus organisator Manu Braff.