Een vorig feest in Plein Publiek.
Volledig scherm
Een vorig feest in Plein Publiek. © Plein Publiek

Terug dansen op zondagmiddag: nieuwe dagdisco Mirador in Plein Publiek

ANTWERPENTerug dansen op zondagmiddag. Na de Sonntag-feestjes van weleer lanceren Plein Publiek en Labyrinth met ‘Mirador’ een nieuw dagdisco-concept in Antwerpen. Elke eerste zondag van de maand kan er gedanst worden op internationale deejays uit de brede house-wereld.

 1. Meer dan 60 fake events om valse tickets te verkopen: Daft Punk Tribute Night erg populair bij oplichters
  ANTWERPEN

  Meer dan 60 fake events om valse tickets te verkopen: Daft Punk Tribute Night erg populair bij oplichters

  “Meer dan zestig, en dan ben ik gestopt met tellen.” Zoveel valse evenementen staan er op Facebook van de Daft Punk Tribute Night in Antwerpen eind november. Het doel van die snoodaards? Zo veel mogelijk mensen oplichten door valse tickets te verkopen. Het is een fenomeen waar heel wat eventpromotors mee te maken krijgen de laatste tijd. Ook Sportpaleis waarschuwde daar eerder dit jaar al voor.
 2. “Ik dacht eerst dat ze stripverhaal over Boerentoren hadden gemaakt”: oud-burgemeester Bob Cools noemt plannen ‘pretentieus en agressief’
  PREMIUM
  Antwerpen

  “Ik dacht eerst dat ze stripver­haal over Boerento­ren hadden gemaakt”: oud-burgemees­ter Bob Cools noemt plannen ‘pretenti­eus en agressief’

  “Dat plan voor de Boerentoren is pretentieus en agressief.” Voormalig burgemeester Bob Cools (Vooruit), die ooit de eerste schepen van Stedenbouw was in Antwerpen, is niet gelukkig met wat hij onder ogen kreeg. “Als die architect nu nog met glas had gewerkt voor de zijbouw aan de Eiermarkt, had ik dat prima gevonden. Maar nu verbergt hij de toren met veel glitter.”