Imade Annouri reageert verbaasd nadat Europa het licht op groen zette voor staatssteun aan de luchthaven van Deurne.
Volledig scherm
Imade Annouri reageert verbaasd nadat Europa het licht op groen zette voor staatssteun aan de luchthaven van Deurne. © Photo News

Tegenstanders luchthaven verbaasd na Europese goedkeuring staatsteun: “Wij hebben heel andere cijfers”

Het nieuws dat de Europese Commissie de Belgische overheidssteun aan de luchthaven van Deurne goedkeurt, wekt verbazing bij actiegroep Vliegerplein en bij de partij Groen. Ze fronsen de wenkbrauwen bij de opgegeven cijfers. “We willen eerst de motivatie en de volledige tekst zien voor we een definitief standpunt innemen”, zegt Piet De Roeck (Vliegerplein).

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Eerstejaars Economie aan UAntwerpen krijgen les van tweedejaarsstudente: “Vooral benieuwd naar reacties van de studenten”

    Eerste­jaars Economie aan UAntwerpen krijgen les van tweede­jaars­stu­den­te: “Vooral benieuwd naar reacties van de studenten”

    Deze week maakte de UAntwerpen bekend dat de universiteit het academiejaar zal opstarten in code oranje. Dat wil zeggen dat de aula’s maar voor twintig procent gevuld zullen zijn. Voor grote studentengroepen vormt dat een extra uitdaging: zelfs in de grootste aula’s kun je hen in coronatijd niet samenbrengen. Daarom schakelt de universiteit voor het vak accountancy van de eerstejaarsstudenten TEW en handelsingenieur een extra docent in: tweedejaarsstudente Chabeli Sanders (19).