Berchem Station.
Volledig scherm
Berchem Station. © rv

Technische storing in station Antwerpen-Berchem terug opgelost: “Nog enkele vertragingen”

Woensdagnamiddag is het treinverkeer in Antwerpen zwaar verstoord geraakt. Sinds 15.30 uur rijden er zo goed als geen treinen meer van en naar Antwerpen.

 1. Karen Damen stelt jungle in Antwerps kinderziekenhuis voor: “Het helpt de kinderen bij het genezingsproces”
  PREMIUM
  ANTWERPEN/KONTICH

  Karen Damen stelt jungle in Antwerps kinderzie­ken­huis voor: “Het helpt de kinderen bij het genezings­pro­ces”

  Olifanten, leeuwen en giraffen. De gangen en kamers van het Koningin Paola Kinderziekenhuis in Antwerpen zien er voortaan uit als een jungle. Lotti Walters uit Kontich, die haar zoontje Ferre (6) verloor aan kanker, richtte de vzw ‘With love by Ferre’ op om de steriele ziekenhuissfeer aangenamer te maken voor kinderen. Karen Damen, meter van de vzw, kwam het oerwoud vrijdagmiddag mee openen. “Er heeft er eentje goedkeurend meegekeken van hierboven.”
 2. Vreemdste Ronde van Vlaanderen ooit start uitzonderlijk op Steenplein: “Blijf thuis, uit liefde voor de koers”
  Antwerpen

  Vreemdste Ronde van Vlaanderen ooit start uitzonder­lijk op Steenplein: “Blijf thuis, uit liefde voor de koers”

  Zondag start Vlaanderens Mooiste opnieuw in Antwerpen. Maar dit jaar geen traditionele start op de Grote Mark, wel enkele honderden meters verder aan het Steenplein. De Grote Markt is moeilijk hermetisch af te sluiten. Het is maar één van de maatregelen die de organisatie Flanders Classics nam om ervoor te zorgen dat de Ronde van Vlaanderen door kan gaan volgens de strenge coronaregels.
 3. Interieuraccessoires, hip meubilair en lekker eten: Christophe en David openen conceptstore op de Graanmarkt
  Antwerpen

  Interieur­ac­ces­soi­res, hip meubilair en lekker eten: Christophe en David openen conceptsto­re op de Graanmarkt

  In het monumentale bankgebouw op de Graanmarkt huist sinds twee weken de indrukwekkende conceptstore van ondernemers Christophe Verbeke en David Keersmaekers. Interieuraccessoires, office stationary en meubels zijn Christophes dada in zijn derde Piet Moodshop, die naadloos overloopt in het foodsharing-concept Grandeux van David. “We streven naar een totaalbeleving waarbij al je zintuigen geprikkeld worden.”