Volledig scherm
Tatyana en haar trotse familie. © Klaas De Scheirder

Tatyana Beloy lanceert CD voor jongeren: “In iedereen schuilt een Supastar”

Tatyana Beloy heeft gisteren een nieuwe CD voor kinderen en jongeren - ‘Supastar Songs’ - voorgesteld in de ZEB in Wilrijk. 

Met de lancering van haar allereerste CD met de jonge sterren van Supastar zet Beloy de volgende stap in haar muzikale carrière. De CD richt zich op jongeren van 6 tot 20 jaar en verzamelt Nederlandstalige liedjes. Via ‘Supastar Songs!’ wil Beloy kinderen een stem geven, sociale thema’s bespreekbaar maken en de slagzin ‘everybody is a star’ uitdragen. Het maakt niet uit hoe je bent, je moet geloven in je dromen en zin hebben om ervoor te gaan.

Eerder lanceerde Beloy ook al een kledinglijn samen met ZEB. Die kreeg de naam ‘Supastar’, naar de gelijknamige musicalstages die ze organiseert voor jongeren. “Het was één van mijn dromen om die kledinglijn te kunnen lanceren”, zei Beloy daar eerder over in NINA. “Ik heb het merk Supastar uitgevonden omdat ik denk dat er in iedereen een ‘Supastar’ schuilt. Bij mij is dat omdat ik denk dat ik de kracht heb om kinderen gelukkig te maken. Ik wil ontzettend graag met kinderen een fantastische musical in elkaar steken. Dat is een droom die ik zeer snel wil verwezenlijken.”

Er stonden miniconcerten op het programma en de fans kregen de kans om foto’s te nemen met Tatyana in een photobooth.

Volledig scherm
Tatyana en enkele jongeren van Supastar. © Klaas De Scheirder
Volledig scherm
Er wordt gezongen en gedanst in de ZEB. © Klaas De Scheirder
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. CurieuzeNeuzen levert nieuwe inzichten over blootstelling: “Op zoek naar propere lucht? Verhuizen naar het platteland is geen oplossing”

    Curieuze­Neu­zen levert nieuwe inzichten over blootstel­ling: “Op zoek naar propere lucht? Verhuizen naar het platteland is geen oplossing”

    Naar het platteland verhuizen op zoek naar propere lucht, loont niet altijd. Dat blijkt uit een vervolgonderzoek van CurieuzeNeuzen, het grootschalige onderzoek naar luchtkwaliteit in Vlaanderen. “Zeker wie naar de stad pendelt en lang in het verkeer zit, heeft een verhoogde blootstelling aan luchtvervuiling”, concluderen de wetenschappers.