Tatyana Beloy
Volledig scherm
PREMIUM
Tatyana Beloy © Tatyana Beloy

Tatyana Beloy is zwanger tijdens de lockdown: “Sommigen maken nog steeds hun eigen regels, dat gaat er bij mij niet in”

Nog nét op tijd verhuisde Tatyana Beloy (35), zwanger van haar eerste kindje, met haar vriend en pluszoontje naar een huis met tuin in de Antwerpse rand. Ondanks de coronacrisis probeert ze de negativiteit uit haar leven te weren: “Tijd is rijkdom, nu is het moment om te onthaasten en dingen te doen die je altijd al wilde doen.” Het overzicht van hoe bekende Antwerpenaars de lockdown beleven, vind je hier

 1. Protest tegen plannen voor Maritieme Campus zwelt aan, petitie al 4.000 maal ondertekend: “Hoogbouw bedreigt Hobokense Polder”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Protest tegen plannen voor Maritieme Campus zwelt aan, petitie al 4.000 maal onderte­kend: “Hoogbouw bedreigt Hobokense Polder”

  De plannen voor de Maritieme Campus Antwerpen (MCA) botsen op steeds forser verzet van Natuurpunt en liefhebbers van de Hobokense Polder. Die zijn ongerust over de impact op het natuurgebied van kantoorgebouwen voor 2 à 3.000 werknemers. Een online petitie leverde al ruim 4.000 handtekeningen op. Volgens rederij CMB, initiatiefnemer van het project, verspreidt Natuurpunt pertinente onwaarheden.
 2. Oppositiepartij Groen blij met Antwerps klimaatplan: “Nodige stap vooruit”
  Antwerpen

  Oppositie­par­tij Groen blij met Antwerps klimaat­plan: “Nodige stap vooruit”

  Oppositiepartij Groen noemt het klimaatplan dat het Antwerpse stadsbestuur klaar heeft “een heel ambitieus plan” en wil het graag meer in detail bespreken met schepen voor Klimaat Tom Meeuws (sp.a). “Het stadsbestuur zal in Groen een medestander vinden om het mee uit te voeren”, zegt gemeenteraadslid Ilse van Dienderen. “Het lijkt degelijk onderbouwd, en we kijken er naar uit om in de gemeenteraad en de commissies de details verder te ontdekken.”
 1. Horecapersoneel aan de slag in andere sectoren: da's wel even wat anders dan een kokspak
  Play

  Horecaper­so­neel aan de slag in andere sectoren: da's wel even wat anders dan een kokspak

 2. Fietser gewond bij ernstig ongeval bij Terneuzen
  Play

  Fietser gewond bij ernstig ongeval bij Terneuzen