Tatjana Scheck (sp.a)
Volledig scherm
Tatjana Scheck (sp.a) © RV

Tatjana Scheck verkozen tot nieuwe voorzitter sp.a Antwerpen

Op een algemene ledenvergadering van de Antwerpse sp.a-afdeling is zaterdag Tatjana Scheck tot nieuwe voorzitter verkozen. De 45-jarige Scheck volgt Tom Meeuws op.

 1. 7 of 56 besmettingen in woonzorgcentrum Melgeshof? Niemand die het weet en dus worden alle medewerkers en vrijwilligers opnieuw getest
  Antwerpen

  7 of 56 besmettin­gen in woonzorg­cen­trum Melgeshof? Niemand die het weet en dus worden alle medewer­kers en vrijwilli­gers opnieuw getest

  Afgelopen maandag bleek dat zeven medewerkers van woonzorgcentrum Melgeshof positief testten op het coronavirus. Maar dat aantal werd dinsdag bijgesteld naar maar liefst 56 positieve gevallen op een totaal van 112 medewerkers. Met andere woorden: de helft test zowaar positief. Zorgbedrijf Antwerpen beslist daarom alle medewerkers opnieuw te testen.
 2. Orthodoxe joden verdacht van witwaspraktijken voor Zuid-Amerikaanse drugskartels riskeren tot 5 jaar cel: “Miljoenen euro’s zijn langs hen gepasseerd”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Orthodoxe joden verdacht van witwasprak­tij­ken voor Zuid-Amerikaan­se drugskar­tels riskeren tot 5 jaar cel: “Miljoenen euro’s zijn langs hen gepasseerd”

  46 verdachten, onder wie tal van orthodoxe joden uit Antwerpen, stonden vanochtend terecht voor de correctionele rechtbank. Ze worden ervan beschuldigd enkele miljoenen euro’s van Zuid-Amerikaanse drugskartels te hebben witgewassen. Onder de beschuldigden is ook Willy Van Mechelen (77), de oud-rijkswachter die eerder deze maand opgepakt werd voor de invoer van zo'n tien drugscontainers. Tegen de vijf hoofdverdachten vordert het parket 5 jaar cel en 20.000 euro boete.