De sushi van Ko'uzi zijn kleine kunstwerkjes.
Volledig scherm
PREMIUM
De sushi van Ko'uzi zijn kleine kunstwerkjes. © Annelin Marien

TAKEAWAY RECENSIE: Ko’uzi: we bestelden sushi, maar kregen kleine kunstwerkjes

AntwerpenElke dag koken nu de restaurants gesloten zijn? Het is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig bieden veel restaurants nog takeaway en delivery aan voor wie het koken zelf even beu is en daarbij de lokale horeca wil steunen. Onze recensent testte de sushi van Ko’uzi.

 1. Lot van Let’s Go Urban bezegeld na audit: “Verhaal met de stad eindigt volgende week”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Lot van Let’s Go Urban bezegeld na audit: “Verhaal met de stad eindigt volgende week”

  De stad Antwerpen zet de samenwerking met het geplaagde Let’s Go Urban “quasi zeker” stop. Dat zegt Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) in een reactie op de audit die aantoont dat er tot 350.000 euro aan belastinggeld voor het jongerenproject van Sihame El Kaouakibi is verduisterd. De stad heeft Let’s Go Urban ondertussen in gebreke gesteld. “Wellicht gaan we volgende week naar een verbreking. Dan stopt het verhaal van de stad en Let’s Go Urban”, aldus De Wever.
 1. Vlaming (43) vliegt naar Las Vegas voor coronavaccin: “In minder dan 24 uur was ik ingeënt”
  PREMIUM

  Vlaming (43) vliegt naar Las Vegas voor coronavac­cin: “In minder dan 24 uur was ik ingeënt”

  Nog minstens een paar maanden wachten op een vaccin in België of er eentje scoren binnen de 24 uur in de VS? Voor social media-ondernemer Cain Ransbottyn (43) uit Brasschaat was dat een ‘no-brainer’. Hij besliste een vlucht naar Las Vegas te boeken en kreeg in een lokaal vaccinatiecentrum een inenting met Moderna. “Binnen vier weken vlieg ik terug voor een tweede spuit. Dat kost me nog eens dik duizend euro, maar voor mijn gezondheid en sociaal leven heb ik dat over.”
 2. Renners Quick-Step getuigen in rechtszaak tegen ex-Ketnet-wrapper: “Na slag op achterhoofd ging Iljo Keisse KO”
  Antwerpen

  Renners Quick-Step getuigen in rechtszaak tegen ex-Ket­net-wrap­per: “Na slag op achter­hoofd ging Iljo Keisse KO”

  Vandaag verscheen gewezen Ketnet-wrapper Melvin Klooster opnieuw voor de correctionele rechtbank in Antwerpen. Hij zou in oktober 2017 wielrenner Iljo Keisse een ferme klap op het achterhoofd hebben gegeven tijdens een knokpartij in discotheek Roxy. Op het programma stond een getuigenverhoor: (ex-)ploegmaats Tim Declercq, Yves Lampaert en Guillaume Van Keirsbulck kwamen zelf vertellen hoe zij zich die avond herinneren. “Ik heb ook kinderen die naar Ketnet kijken. Daarom wist ik zeker dat Klooster de klap uitdeelde.”
 1. Tuinen tot aan de duinen in Poppendamme
  Play

  Tuinen tot aan de duinen in Poppendam­me

 2. Raadslid Hulst vloekt tijdens het ambtsgebed
  Play

  Raadslid Hulst vloekt tijdens het ambtsgebed