Balagan Box Boker Tov
Volledig scherm
PREMIUM
Balagan Box Boker Tov © Annelin Marien

TAKEAWAY RECENSIE. Boker Tov: een stukje Tel Aviv bij je thuis

AntwerpenElke dag koken nu de restaurants gesloten zijn? Het is niet voor iedereen weggelegd. Gelukkig bieden veel restaurants nog takeaway en delivery aan voor wie zelf koken even beu is en daarbij de lokale horeca wil steunen. Onze recensent testte de take-out van Boker Tov.

 1. 12 flessen lachgas aan boord, geen verzekeringspapieren of geen geldig rijbewijs: Antwerpse politie voerde vruchtbare verkeerscontroles uit
  Antwerpen

  12 flessen lachgas aan boord, geen verzeke­rings­pa­pie­ren of geen geldig rijbewijs: Antwerpse politie voerde vruchtbare verkeers­con­tro­les uit

  Het verkeersondersteuningsteam (WOT) van de regio West heeft recentelijk een uitgebreide controle gehouden in samenwerking met het prostitutieteam en de verschillende wijkteams. Meer specifiek zette de politie op verschillende locaties voertuigen aan de kant om ze aan een alcoholtest te onderwerpen en te kijken of de auto’s wel voorzien waren van de verplichte boorddocumenten. En zoals gewoonlijk leverde dat weer interessante resultaten op.
 2. Sam (6) en nonkel Lode (39) bouwen toekomstige Antwerpse Havanasite met legoblokjes: “Laten we de stad eens inspireren, dachten we”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Sam (6) en nonkel Lode (39) bouwen toekomsti­ge Antwerpse Havanasite met legoblok­jes: “Laten we de stad eens inspireren, dachten we”

  Hoe moet de Havanasite aan de Antwerpse Noorderlaan, waar de technische diensten van de stad binnenkort onderdak vinden, er precies gaan uitzien? Lode Van De Maele (39) en zijn nichtje Sam (6) hebben er zo hun eigen idee over en bouwden met legoblokjes een indrukwekkende maquette. Een knap staaltje burgerparticipatie, vond schepen van Stadsontwikkeling Annick De Ridder (N-VA). Zij kwam de kleine Sam en haar nonkel woensdagmiddag hoogstpersoonlijk feliciteren.
 3. Lugubere expo ‘Real Bodies’ in Antwerps Sportpaleis verlengd
  Antwerpen

  Lugubere expo ‘Real Bodies’ in Antwerps Sportpa­leis verlengd

  Sinds de opening midden december bezochten al meer dan 25.000 bezoekers de spraakmakende expo ‘Real Bodies’, met naast 20 perfect bewaarde menselijke lichamen een deel van de grootste penissencollectie ter wereld. Omdat de belangstelling blijft aanhouden, is de expo in het Hospitality Center in het Antwerpse Sportpaleis verlengd tot en met pinkstermaandag 24 mei. Normaal liep ‘Real Bodies’ tot 21 februari.
 1. Juffen en meesters bezorgen rapporten bij leerlingen
  Play

  Juffen en meesters bezorgen rapporten bij leerlingen

 2. Stoep open voor werkzaamheden? Dat gebeurt straks minder vaak
  Play

  Stoep open voor werkzaamhe­den? Dat gebeurt straks minder vaak