Robbe De Hert geeft een interview op de Boekenbeurs in 2017.
Volledig scherm
Robbe De Hert geeft een interview op de Boekenbeurs in 2017. © Benoit De Freine

Take Care herdenkt regisseur Robbe de Hert met ‘Robbe Leeft!’ in OLT Rivierenhof

Op 4 oktober organiseert Take Care in OLT Rivierenhof een avond ter ere van regisseur Robbe De Hert, die in augustus overleden is. “Met ‘Robbe Leeft!’ willen we zijn beelden bekijken, om nog eens goed te lachen om de onnozelheden van die moeilijke Antwerpeneiren, om nog eens ‘Schat’ tegen elkaar te zeggen.”

 1. Herken jij deze plek? Stadsgids Tanguy Ottomer loodst ons langs historische pareltjes in Antwerpen
  PREMIUM

  Herken jij deze plek? Stadsgids Tanguy Ottomer loodst ons langs histori­sche pareltjes in Antwerpen

  Elke week geeft Antwerpse stadsgids en BeroepsBelg Tanguy Ottomer een prachtige foto prijs van het Antwerpen uit ver vervlogen tijden. Herken jij de plek waar Tanguy ons deze week mee naartoe neemt? Vandaag onthult hij in onze rubriek ‘Wie weet waar?’ welke plaats in Antwerpen er nu zo anders uitziet. Daarnaast geeft hij als expert ook historische feiten en weetjes over de plaats.
 2. Koningin Mathilde bezoekt vaccinatiecentrum UAntwerpen en spreekt met vrijwilligers die Covid-19-vaccinatie kregen: “Koningin stelde me zo gerust dat ik tweede inspuiting niet voelde”

  Koningin Mathilde bezoekt vaccinatie­cen­trum UAntwerpen en spreekt met vrijwilli­gers die Co­vid-19-vaccinatie kregen: “Koningin stelde me zo gerust dat ik tweede inspuiting niet voelde”

  Koningin Mathilde heeft woensdag in Antwerpen een bezoek gebracht aan het Centrum voor de Evaluatie van Vaccinaties (CEV) van de UAntwerpen. De koningin sprak er met onderzoekers en vrijwilligers die er momenteel kandidaatvaccins tegen Covid-19 testen. Eén van het was de 20-jarige student Senne: “Zodra ik de oproep las heb ik me opgegeven als vrijwilliger.”