De Herentalsebaan in Deurne.
Volledig scherm
De Herentalsebaan in Deurne. © Klaas De Scheirder

Stuurgroep ‘Dé Herentalsebaan’ stelt nieuwe kunstwerken voor en geeft €2.500 winkeltegoed weg

DeurneOp zaterdag 30 oktober worden de nieuwe kunstwerken op de Herentalsebaan met trots ingehuldigd door Stad Antwerpen en het district Deurne en stuurgroep handelaars van dé Herentalsebaan. Met de kunstwerken krijgt de vernieuwde winkelstraat een nieuwe identiteit. Naar aanleiding van de inhuldiging organiseert de stuurgroep ook een originele wedstrijd.

 1. Coca-Cola goes electric: drankenproducent doet lokale leveringen voortaan met 30 elektrische trucks
  Antwerpen

  Coca-Cola goes electric: drankenpro­du­cent doet lokale leveringen voortaan met 30 elektri­sche trucks

  Coca-Cola gaat zijn ‘laatste kilometer’-leveringen aan klanten in België voortaan door 30 elektrische trucks laten doen. De drankenproducent, die zo in één klap over de grootste vloot elektrische trucks van ons land beschikt, spaart daarmee jaarlijks 75 procent CO2-uitstoot uit, in vergelijking met dieseltrucks. De eerste vier vrachtwagens gingen donderdag in Antwerpen de baan op. En wij waren erbij.
 2. Drugscrimineel die ondergedoken leeft na aanslagen, veroordeeld tot zeven jaar cel voor invoer 2,7 ton cocaïne
  Antwerpen

  Drugscrimi­neel die ondergedo­ken leeft na aanslagen, veroor­deeld tot zeven jaar cel voor invoer 2,7 ton cocaïne

  De drugsbende rond ex-havenarbeider Kenny V.A., zijn stiefvader Fred C. en transporteur Redouan C.E. is schuldig bevonden aan de invoer van 2,7 ton cocaïne. De kopstukken worden veroordeeld tot straffen van zeven, vijf en acht jaar. Ook de twee broers Gianni en Giorgi F. uit de Rietschoorvelden in Merksem waar al herhaaldelijk aanslagen zijn gepleegd, zijn veroordeeld tot zeven en drie jaar.