Studio 100 Rewind Party
Volledig scherm
Studio 100 Rewind Party © Studio 100

Studio 100 laat Rewind Party in Sportpaleis doorgaan met enkel zittend publiek

AntwerpenDe Rewind Party van Studio 100 die gepland stond op 3, 4 en 5 december in het Antwerpse Sportpaleis gaat ondanks de strengere coronamaatregelen door. Dat bevestigt Studio 100 maandag. Omdat er alleen met een zittend publiek mag worden gewerkt, worden mensen die een staanplaats hadden omgeboekt naar een zitplaats.

 1. “Wagens zijn nog steeds hot”: automagnaat Erwin Beerens blaast oude Antwerpse Opel-fabriek nieuw leven in
  PREMIUM

  “Wagens zijn nog steeds hot”: automag­naat Erwin Beerens blaast oude Antwerpse Opel-fa­briek nieuw leven in

  Na de pijnlijke sluiting van Opel Antwerpen krioelt het weer van de bedrijvigheid op de voormalige site van General Motors langs de Antwerpse Noorderlaan. Met 100 miljoen euro vormde automagnaat Erwin Beerens (62) de bekende locatie om tot “dé autofabriek van de toekomst”: ‘Plant 1’. Bedoeling is om er jaarlijks 100.000 auto’s te verwerken, met ongeveer 500 mensen.
  Antwerpen
 2. Buurtrestaurant Hoøk in zwaar weer: uitbaters organiseren originele acties in ruil voor financiële hulp
  PREMIUM

  Buurtres­tau­rant Hoøk in zwaar weer: uitbaters organise­ren originele acties in ruil voor financiële hulp

  “Hoe moeilijk het ook is om toe te geven, we hebben jouw hulp nodig.” Met die woorden lanceerden Sandro (48) en Jos (50) een inzamelingsactie in een poging hun restaurant Hoøk in Borgerhout nieuw leven in te blazen. Het koppel ziet zwarte sneeuw door de coronalockdowns, energiecrisis en de recente loonindexering, maar wil ook niet zomaar geholpen worden: “Voor slechts 30 euro bieden we jou een fantastische apéro aan.”
  Borgerhout