Schepen voor Onderwijs Jinnih Beels (Vooruit) bakte voor de gelegenheid zelf de pannenkoeken: "Rode Neuzen Dag zet projecten voor welzijn nog eens extra op de kaart."
Volledig scherm
Schepen voor Onderwijs Jinnih Beels (Vooruit) bakte voor de gelegenheid zelf de pannenkoeken: "Rode Neuzen Dag zet projecten voor welzijn nog eens extra op de kaart." © Klaas De Scheirder

Studenten van KdG genieten van een pannenkoek in het Rode Neuzen-café op campus: “Drempel verlagen om hulp te zoeken bij studentencoaches”

AntwerpenOveral in Vlaanderen engageren onderwijsinstellingen zich om geld in te zamelen voor Rode Neuzen Dag. Zo ook de KdG Hogeschool, die vandaag in het Rode Neuzen-café op campus koffie en gebak verkochten om het goede doel én hun studenten te steunen: “We zetten hard in op het welzijn van onze studenten”, zegt directrice van campus Groenplaats Vicky Van Bauwel. “De coronacrisis heeft de nood aan hulp vergroot.”

  1. Antwerpse ontbijtservice levert ontbijtrepen van krekels aan huis
    Antwerpen

    Antwerpse ontbijtser­vi­ce levert ontbijtre­pen van krekels aan huis

    Geen tijd voor ontbijt? Jordi Schellens (29) en Wisse Nieuwenhuis (25) leveren sinds begin dit jaar Brekky’s in de brievenbus, verse broodjes met zoete of hartige vulling. De heren breiden hun assortiment nu uit met ontbijtrepen van Kriket, gemaakt van ... krekels. “We zijn volop ons assortiment aan het uitbreiden, het duurzame verhaal van Kriket past helemaal bij het verhaal van Brekky”, vertelt Jordi Schellens, co-founder van Brekky.