De Strangers worden ingehuldigd als ambassadeur bij Beerschot: vlnr Ernest, John, Alex, Bob en ondervoorzitter Walter Damen.
Volledig scherm
De Strangers worden ingehuldigd als ambassadeur bij Beerschot: vlnr Ernest, John, Alex, Bob en ondervoorzitter Walter Damen. © Klaas De Scheirder

Strangers ingehuldigd als eerste ambassadeurs van Beerschot: “Zij zijn origineel, beetje rauw en lijken wel onsterfelijk, net zoals onze club”

De Strangers werden vandaag in het Olympisch Stadion ingehuldigd als ambassadeur van voetbalclub Beerschot. Hiermee zijn zij de eersten van 13 ambassadeurs die de club in het symbolische jaar 2020 zal aankondigen. Zichtbaar vereerd en enthousiast vertelden de vier zangers over hun band met Beerschot en haalden ze herinneringen op aan hun ontstaan op het Kiel.

  1. Verdediging zakenman tijdens ‘proces Roze Diamant’: “Tony Gram is onschuldig. Wat zou hij, met zijn zakenimperium, zijn vingers verbranden voor één miljoen euro?”
    PREMIUM

    Verdedi­ging zakenman tijdens ‘proces Roze Diamant’: “Tony Gram is onschuldig. Wat zou hij, met zijn zakenimpe­ri­um, zijn vingers verbranden voor één miljoen euro?”

    Op het proces ‘Roze Diamant’ heeft zakenman Tony Gram zich dinsdagmorgen verdedigd tegen de zware strafeis van de procureur. Die wil Gram 4 jaar celstraf aansmeren voor zijn aandeel in het witwassen van crimineel geld. De advocate van Tony Gram vroeg de vrijspraak. “Wat zou Tony Gram zijn vingers verbranden voor één miljoen euro?”