Veertien, vooral Antwerpse strafpleiters, moesten zich al bij de onderzoeksrechter in Mechelen verantwoorden voor hun rol in een drugsonderzoek tegen een Marokkaanse familie.
Volledig scherm
PREMIUM
Veertien, vooral Antwerpse strafpleiters, moesten zich al bij de onderzoeksrechter in Mechelen verantwoorden voor hun rol in een drugsonderzoek tegen een Marokkaanse familie. © Mine Dalemans

Strafpleiters verbolgen na arrestatie collega in witwasonderzoek: “Zuivere intimidatie. Zo krijgen we Russische toestanden”

AntwerpenAntwerpse strafpleiters zijn verbolgen over de arrestatie van hun collega Tanja S. in een witwasonderzoek. Wie is de volgende? Ook de Orde van Vlaamse Balies reageert: “Het is een gevaarlijke tendens dat advocaten worden vereenzelvigd met hun cliënten. Zo komt de onafhankelijkheid van de advocaat in gevaar.” 

 1. Museum Mayer van den Bergh telt af naar Kerstmis met digitale adventskalender
  Antwerpen

  Museum Mayer van den Bergh telt af naar Kerstmis met digitale adventska­len­der

  Nog 24 dagen en het is opnieuw Kerstmis. Dat die dit jaar anders zal verlopen dan andere jaren, dat weten we ondertussen al. Toch blijft het een periode waar we met z’n allen blijven naar uitkijken. Daarom kwam het Museum Mayer van den Bergh met een leuk initiatief: een digitale adventskalender. Elke dag gaat er een deurtje open en verschijnt er een cadeautje via een filmpje op de fb-pagina.
 1. Leerlingen op Ostrea kunnen ontdekken wie ze zijn
  Play

  Leerlingen op Ostrea kunnen ontdekken wie ze zijn

 2. Drugslaboratorium ontdekt in Westdorpe, vijf arrestaties
  Play

  Drugslabo­ra­to­ri­um ontdekt in Westdorpe, vijf arresta­ties