Provinciestraat
Volledig scherm
Provinciestraat © Google Maps

Stinkend café in Provinciestraat moet twee maanden dicht na drugsvondst

AntwerpenHet Antwerpse schepencollege heeft een café in de Provinciestraat gesloten voor een periode van twee maanden na de vaststelling van onder meer drugsfeiten. De uitbater, die al bekend stond voor soortgelijke feiten, werd bij een van de vaststellingen gearresteerd.

 1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.
 2. Hoofdinspecteur valt van voetstuk: hoog aangeschreven bij collega’s maar nu gearresteerd voor lekken info aan drugsmilieu
  PREMIUM

  Hoofdin­spec­teur valt van voetstuk: hoog aangeschre­ven bij collega’s maar nu gearres­teerd voor lekken info aan drugsmili­eu

  Een 43-jarige hoofdinspecteur van de afdeling Drugs bij de federale gerechtelijke politie in Antwerpen is gearresteerd in een onderzoek naar schending van zijn beroepsgeheim. De man is na ondervraging vrijgelaten maar voorlopig op non-actief geplaatst. De speurder van Marokkaanse afkomst kent het Antwerpse drugsmilieu als geen ander maar dat bezorgt hem net veel vijanden. Geruchten over lekken van info aan bevriende criminelen, zijn niet nieuw. Ook speurder Dario L., bijgenaamd De Hulk, raakte eerder al in opspraak voor het delen van informatie aan drugscriminelen.
  Antwerpen