De stichting Maritiem Patrimonium, een organisatie die varend maritiem erfgoed behoedt van de sloop, heeft afgelopen weekend erfgoedprijs 2021 gewonnen.
Volledig scherm
De stichting Maritiem Patrimonium, een organisatie die varend maritiem erfgoed behoedt van de sloop, heeft afgelopen weekend erfgoedprijs 2021 gewonnen. © Provincie Antwerpen

Stichting Maritiem Patrimonium wint Erfgoedprijs 2021

AntwerpenDe stichting Maritiem Patrimonium, een organisatie die varend maritiem erfgoed behoedt van de sloop, heeft het afgelopen weekend de Erfgoedprijs 2021 gewonnen. De jury had onder meer lof voor hun projecten rond de mijnenveger M477 Oudenaarde en het lichtschip West-Hinder III.

  1. “Niemand wil Club Brugge hier kampioen zien worden”: politie, Bosuil en buurt bereiden zich voor op risicomatch zondag
    Antwerpen

    “Niemand wil Club Brugge hier kampioen zien worden”: politie, Bosuil en buurt bereiden zich voor op risico­match zondag

    Royal Antwerp FC ontvangt zondagnamiddag Club Brugge op de Bosuil voor de wedstrijd die mogelijk over de titel beslist. In het verleden kwam het al geregeld tot rellen tussen de harde kernen van deze aartsrivalen. De politie en de club voorzien daarom gepaste maatregelen. “Als Antwerp wint, zal dat heel wat frustraties teweeg brengen bij de fans van Club Brugge.”