De kranen plaatsten de dubbeldeksbrug over de spoorweg. Die moet vanaf de zomer van 2021 werknemers van de nieuwbouw van DP World links naar de parking rechts brengen.
Volledig scherm
De kranen plaatsten de dubbeldeksbrug over de spoorweg. Die moet vanaf de zomer van 2021 werknemers van de nieuwbouw van DP World links naar de parking rechts brengen. © DP World

Sterk staaltje precisiewerk: DP World plaatst dubbeldeksbrug voor voetgangers tussen nieuw hoofdgebouw en parking op Antwerp Gateway

Bij goederenbehandelaar DP World Antwerp aan het Deurganckdok werken de vijfhonderd havenarbeiders en een deel van de bedienden tegen midden 2021 in een nieuw gebouw. Dat moet de draaischijf worden van de Antwerp Gateway terminal. Afgelopen weekend is het stalen geraamte van de dubbeldekse voetgangersbrug geplaatst die de nieuwbouw met de parking verbindt.

  1. Antwerpse Handelsbeurs decor van Belgisch-Nederlandse handelsmissie
    Antwerpen

    Antwerpse Handels­beurs decor van Bel­gisch-Nederland­se handelsmis­sie

    In de Antwerpse Handelsbeurs – de oudste handelsbeurs van Europa - vindt donderdag en vrijdag een Belgisch-Nederlandse handelsmissie plaats over duurzame infrabouw en circulaire bouw. Zo’n 80 bedrijven en organisaties uit Nederland zijn naar ons land afgezakt om te kijken wat de uitdagingen zijn en waar samenwerkingen precies kunnen gebeuren. Nederland en België delen de wens om tegen 2050 volledig circulair te zijn.