Let's Go urban in de Antwerpse Bourla
Volledig scherm
Let's Go urban in de Antwerpse Bourla © Jonathan Ramael

Stedelijk jongerenproject Let’s Go Urban viert tiende verjaardag op podium Night of the Proms

Deze maand viert Let’s Go Urban zijn 10de verjaardag met een feestelijke dansvoorstelling op Night of the Proms en optredens van artiesten in het Urban Center. Het Antwerpse jongeren- en dansproject Let’s Go Urban werd in 2009 opgericht door Sihame El Kaouakibi met een duidelijke missie: het beste in jongeren naar boven halen. Wekelijks ontwikkelen een duizendtal jongeren tussen 6 en 25 jaar met diverse achtergronden er hun passie voor urban culture in dans, muziek, media of sport. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Jong Vld-er Aimé Schrauwen (26) in het verzet tegen de avondklok: “Een politieman die door de megafoon roept hoeveel minuten je nog hebt om thuis te zijn? Beangstigend als dat normaal wordt”
    PREMIUM

    Jong Vld-er Aimé Schrauwen (26) in het verzet tegen de avondklok: “Een politieman die door de megafoon roept hoeveel minuten je nog hebt om thuis te zijn? Beangsti­gend als dat normaal wordt”

    Aimé Schrauwen (26) is één van de Antwerpenaren die het vuur opent op de vorige week ingevoerde avondklok. De Open Vld-er en student Publiekrecht gelooft dat de grondwet is geschonden en trekt geflankeerd door twee advocaten en negen andere Antwerpenaren naar de rechtbank. “Gaan we elke keer de cijfers stijgen de mensen opnieuw en opnieuw in hun vrijheden beperken? Nee toch?”