Borgerrio.
Volledig scherm
Borgerrio.

Stadsfestival Borgerrio zoekt sponsors voor editie 2020

Borgerrio, het kleurrijkste festival van Borgerhout, zoekt partners om van de veertiende editie opnieuw een volksfeest te maken. Organisaties en firma’s kunnen mee hun schouders onder het stadsfestival zetten.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Thais restaurant JanYa start Spicy Challenge: wie superpikant gerecht opeet, krijgt drank er gratis bij

  Thais restaurant JanYa start Spicy Challenge: wie superpi­kant gerecht opeet, krijgt drank er gratis bij

  Liefhebbers van pikant eten, opgelet! Jan en Yaya van Thais restaurant JanYa lanceerden de Spicy Challenge: wie erin slaagt een extreem pikant gerecht binnen te spelen, krijgt een gratis drankje aangeboden. “We krijgen regelmatig klanten over de vloer die de originele Thaise keuken willen proeven, maar toch de handdoek in de ring moeten gooien”, lachen Jan en Yaya. “Dat inspireerde ons tot de Spicy Challenge.”
 2. Eric (60) baat oudste pantoffelwinkel van Antwerpen uit: “Toeristen stappen hier vol verbazing binnen”
  PREMIUM

  Eric (60) baat oudste pantoffel­win­kel van Antwerpen uit: “Toeristen stappen hier vol verbazing binnen”

  Wie door de Antwerpse binnenstad kuiert, treft hier en daar nog enkele authentieke, karaktervolle winkelpanden. Jammer genoeg verdwijnen ze steeds meer uit het straatbeeld om plaats te maken voor grotere ketens. Gelukkig wisten een aantal vaste waarden de tand des tijds te doorstaan. In deze nieuwe reeks brengen we een nostalgische toer achter de schermen van deze overgebleven parels. We beginnen bij ‘t Pantoffeltje waar Eric De Meyer schoenen verkoopt met hart en ziel.
 1. Verdachten willen roze diamant met eigen ogen zien: spektakel verwacht op laatste procesdag tegen Gram, Muller en Melotte
  PREMIUM

  Verdachten willen roze diamant met eigen ogen zien: spektakel verwacht op laatste procesdag tegen Gram, Muller en Melotte

  De discussie over de ‘Roze Diamant’ bereikt donderdagmorgen zijn hoogtepunt op de laatste procesdag tegen zakenlui Serge Muller, Tony Gram en Bruno Melotte. De verdediging van Serge Muller eist dat de unieke roze diamant, geschat op 1,2 miljoen euro, naar de rechtszaal wordt gebracht. Volgens Muller en Melotte is de diamant door politiemensen ontvreemd.
 2. Vincent Van Gogh-expo in Waagnatie is buitenbeentje: geen enkel echt schilderij te zien, maar je kan er wel ‘wandelen’ in Arles anno 1888

  Vincent Van Gogh-expo in Waagnatie is buitenbeen­tje: geen enkel echt schilderij te zien, maar je kan er wel ‘wandelen’ in Arles anno 1888

  Schilderijen in 3D, kunstwerken die rondom je tot leven komen en zelfs een virtuele wandeling door het Franse stadje Arles: sinds deze week kan je in de Waagnatie in Antwerpen de internationale Vincent Van Gogh-expo gaan bezoeken. “Je vindt hier geen echte schilderijen, maar wel een uitgebreide ode aan Van Gogh", aldus organisator Manu Braff.
 3. Daling van aantal besmettingen in Antwerpen op donderdag 24 september

  Daling van aantal besmettin­gen in Antwerpen op donderdag 24 september

  In Antwerpen zijn er op één dag 89 besmettingen met corona gerapporteerd. Dat blijkt uit de recentste bevestigde cijfers van Sciensano. Een dag eerder waren dit er nog 147. Dit brengt het totaal over de laatste 14 dagen op 1607 gevallen. Sciensano heeft enkele alarmdrempels gedefinieerd op basis van het aantal gevallen per 100.000 inwoners over de laatste 14 dagen. Dat getal komt voor Antwerpen op 304 te liggen. Omdat Antwerpen meer dan 100 gevallen heeft, overschrijdt de stad op dit moment alarm niveau 4 en krijgt hiermee een rode kleur. Dit is de hoogst gedefiniëerde alarmdrempel. De cijfers van Sciensano worden dagelijks gepubliceerd.