Dit tafereel zal deze maand niet te zien zijn: geen gemeenteraad door het coronavirus.
Volledig scherm
Dit tafereel zal deze maand niet te zien zijn: geen gemeenteraad door het coronavirus. © Klaas De Scheirder

Stad wil nu ook alle terrassen weg, geen gemeenteraad deze maand

Het stadsbestuur sluit niet alleen alle seksinrichtingen op zijn grondgebied, er zijn ook nog enkele andere maatregelen getroffen. Die moeten de verspreiding van het coronavirus vertragen.

 1. Drie Antwerpse taxibedrijven slaan handen in elkaar met één boekingsapp: “Als je rit bestelt, weet je meteen hoeveel je betaalt”
  PREMIUM
  Antwerpen/Brasschaat

  Drie Antwerpse taxibedrij­ven slaan handen in elkaar met één boekings­app: “Als je rit bestelt, weet je meteen hoeveel je betaalt”

  Een revolutie in de Antwerpse taxiwereld: DTM Taxi (Deurne) en VHF Taxi (Brasschaat) gaan samenwerken met het digitale taxiplatform BEEP voor zelfstandige chauffeurs. Vanaf 1 juni lanceren de drie bedrijven de app BEEP+. “Over een groter gebied zullen we klanten sneller kunnen bedienen”, zegt Steve Van Avermaet, vandaag zaakvoerder van DTM. “Niemand verliest zijn job.”
 2. ‘Top Gun’-fans nemen plaats in echte F-16 naast Kinepolis Antwerpen: "Ik ben zowaar de Belgische Maverick, en het klopte gewoon”
  Antwerpen

  ‘Top Gun’-fans nemen plaats in echte F-16 naast Kinepolis Antwerpen: "Ik ben zowaar de Belgische Maverick, en het klopte gewoon”

  Vijf volle zalen in de Kinepolis, bijna 2.000 fans. Zoveel bezoekers lokte de sequel van de avant-première van ‘Top Gun: Maverick’ naar het cinemacomplex in Antwerpen dinsdagavond. En ze werden verrast. In samenwerking met de Belgische luchtmacht mochten ze een zitje nemen in een echt F-16-vliegtuig op de parking: “In Nederland komt ‘ie pas volgende week uit, maar zo lang konden we niet wachten.”