Heel toepasselijk werd voor de campagne voor toekomstbomen in de stad Antwerpen een beuk van twee eeuwen oud gekozen, aan de Sint-Willibrorduskerk in Berchem. Links herken je schepen Els van Doesburg (N-VA), rechts lokaal districtsburgemeester Evi Van der Planken (N-VA).
Volledig scherm
Heel toepasselijk werd voor de campagne voor toekomstbomen in de stad Antwerpen een beuk van twee eeuwen oud gekozen, aan de Sint-Willibrorduskerk in Berchem. Links herken je schepen Els van Doesburg (N-VA), rechts lokaal districtsburgemeester Evi Van der Planken (N-VA). © Klaas De Scheirder

Stad krijgt er 106 toekomstbomen bij: “Bomen waar onze achterkleinkinderen nog van kunnen genieten”

Berchem/AntwerpenDe stad Antwerpen en de districten trekken 2 miljoen euro uit voor 49 nieuwe en 57 bestaande ‘toekomstbomen’. Daarvoor wordt 4.200 vierkante meter openbare ruimte onthard. Een toekomstboom krijgt veel ruimte om te groeien en minstens 120 jaar te worden. De campagne werd vrijdag gelanceerd in Berchem.

  1. Bartender Beka Gogeshvili experimenteert met mocktails in restaurant Fiera: “Ik hou ervan om nieuwe smaken te ontdekken”
    Martini

    Bartender Beka Gogeshvili experimen­teert met mocktails in restaurant Fiera: “Ik hou ervan om nieuwe smaken te ontdekken”

    In de monumentale Antwerpse Handelsbeurs huist restaurant Fiera, waar je dineert op fluwelen kussens tussen de zuilen. Gerestaureerd met respect voor het erfgoed is er vandaag ook ruimte voor jong talent. Beka Gogeshvili experimenteert met zijn start-up ‘Mixed Feelings’ volop met mocktails, bij restaurantgasten steeds populairder om de avond mee in te zetten.