Fietspad in de Pelikaanstraat - Antwerpen
Volledig scherm
Fietspad in de Pelikaanstraat - Antwerpen © Klaas De Scheirder

Staat van Antwerpse fietspaden wordt in kaart gebracht met app

AntwerpenVlaams minister van Innovatie en Wetenschapsbeleid Hilde Crevits (CD&V) maakt 75.000 euro vrij voor een project dat de staat van de fietspaden in de provincie Antwerpen in kaart wil brengen met de hulp van een app. De app zal data van smartphones (tijdens het fietsen), elektrische fietsen of sensoren op de fiets verzamelen.

  1. Moeder van voorzitter Vlaamse jeugdraad vrijgesproken voor bezit van 20 kg cocaïne, oom krijgt vier jaar cel: “Vreemd dat ze zich geen vragen heeft gesteld”

    Moeder van voorzitter Vlaamse jeugdraad vrijgespro­ken voor bezit van 20 kg cocaïne, oom krijgt vier jaar cel: “Vreemd dat ze zich geen vragen heeft gesteld”

    Mourad B., de oom van Amir Bachrouri voorzitter van de Vlaamse jeugdraad, is veroordeeld tot 4 jaar celstraf voor drugshandel. Hij had zijn voorraad van 20 kg cocaïne verstopt in de woning van Amir en zijn moeder Fatima in Antwerpen. Moeder Fatima stond mee terecht omdat zij volgens de aanklager moest geweten hebben dat er drugs in haar slaapkamer waren verstopt. De rechtbank gunt haar het voordeel van de twijfel: zij wordt vrijgesproken.
    Antwerpen