Volledig scherm
© PZ Antwerpen

Spookrijdende fietsers beboet op Blancefloerlaan

Het politiewijkteam van Linkeroever kreeg verschillende klachten en meldingen binnen van fietsers die in gevaar gebracht werden door andere fietsers.

Er werd vooral aangekaart dat fietsers in de tegenovergestelde rijrichting over de Blancefloerlaan rijden. Dinsdagochtend is er door het wijkteam kort toezicht gehouden op het fenomeen. Acht fietsers die in de verkeerde richting reden, kregen een onmiddellijke inning. Het wijkteam laat weten dat ze in de toekomst nog vaker zullen controleren. Ook omdat spookrijders zichzelf in gevaar brengen omdat andere weggebruikers hen niet uit die rijrichting verwachten aanrijden.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Zò ziet de beestige cast van ‘Madagaskar, de Musical’ eruit

    Zò ziet de beestige cast van ‘Madagaskar, de Musical’ eruit

    Op 28 februari gaat ‘Madagascar, de Musical’ in première in Capitole Gent en vanaf 9 april is deze ‘feelgood’ familiemusical ook te zien in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. De BV’s die de stemmen van de pinguïns inspreken werden eerder al bekend gemaakt, maar hoe de hoofdcast er in kostuum zal uitzien, bleef tot op heden nog geheim. Acteur Mike Wauters uit Merksem zal schitteren als Koning Julian, in een makikostuum, en doet de musical volledig op zijn knieën.