Volledig scherm
Drie kinderen op een bankje © Shutterstock

Speelkasteel deze zomervakantie opnieuw open

Tijdens de zomervakantie opent in Merksem het Speelkasteel elke voor- en namiddag de deuren voor kinderen van 3 tot 11 jaar.

Ravotten, knutselen, verkleden, sporten: er is voor elke speelvogel wat wils. Alle activiteiten worden voorbereid en begeleid door een team van ervaren animatoren. Vooraf inschrijven is niet nodig en alle activiteiten van het Speelkasteel zijn gratis en gaan door in het Bouckenborghpark op de Bredabaan van 10 uur tot 12 uur en van 14 uur tot 16 uur.

De activiteiten starten stipt. Je kan je kind vanaf een kwartier op voorhand ter plaatse inschrijven. Op 1 juli, 1 augustus, elke maandagvoormiddag en weekend-, brug- en feestdagen is er geen Speelkasteel. Vanaf 8 juli kunnen ouders elke namiddag genieten van een verfrissend drankje op het terras van de Zomerbar.

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Hotelkamer te koop: het designhotel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

    Hotelkamer te koop: het designho­tel Eilandje in Antwerpen biedt kamers te koop aan

    Een bijzondere vorm van investeren in vastgoed is het hotelvastgoed. Het concept om in één of meerdere hotelkamers te investeren kwam een aantal jaren geleden overgewaaid uit Amerika en is nu ook in België een vaste waarde geworden in de waaier aan investeringsmogelijkheden. In Antwerpen biedt het designhotel Eilandje hotelvastgoed te koop aan per kamer. Hoe interessant is investeren in zo een hotelkamer nu eigenlijk?