Vlaams minister van Wonen Matthias Diependaele en voorzitter van Woonhaven Fons Duchateau, tevens Antwerps schepen, op het dak van de groene Silvertoptoren.
Volledig scherm
Vlaams minister van Wonen Matthias Diependaele en voorzitter van Woonhaven Fons Duchateau, tevens Antwerps schepen, op het dak van de groene Silvertoptoren. © Benoit De Freine

Sociale huisvestingsmaatschappij Woonhaven krijgt mooi rapport van Vlaanderen

Woonhaven behoort tot de beste zes (op 80) sociale huisvestingsmaatschappijen van Vlaanderen. Dat blijkt uit het rapport van de visitatiecommissie. Die beoordeelde op onder meer kwaliteit, betaalbaarheid en leefbaarheid.

 1. Simon en Jibran, de twee Antwerpse finalisten van De Nieuwe Lichting: "Perfectionisme kan tegelijk constructief en destructief zijn”
  PREMIUM
  Antwerpen

  Simon en Jibran, de twee Antwerpse finalisten van De Nieuwe Lichting: "Perfectio­nis­me kan tegelijk construc­tief en destruc­tief zijn”

  Met ‘I’m Good’ en ‘Hart Van Steen’ schopten Jibran (24) en Simon (25) het tot twee van de negen finalisten van De Nieuwe Lichting 2021. Daarmee zijn de Antwerpenaren de enigen die de eer van onze stad vertegenwoordigen, en dat doen ze zeer behoorlijk met een catchy popnummer en Nederlandstalige rap. Tijd om de beloftevolle muzikanten eens te spreken.
 2. 334 mensen uit joodse wijken komen maandag opdagen voor test: “Vooral uit ultraorthodoxe gemeenschap, die misten we nog”
  ANTWERPEN

  334 mensen uit joodse wijken komen maandag opdagen voor test: “Vooral uit ultraortho­doxe gemeen­schap, die misten we nog”

  Nadat de 6.500 inwoners van twee Antwerpse, voornamelijk joodse wijken werden opgeroepen zich te laten testen omdat de besmettingen daar sneller de hoogte in gingen, gaf een duizendtal dit weekend al gehoor aan die vraag. Maandag kwamen nog 334 mensen uit de twee wijken opdagen in het testdorp op Park Spoor Oost. “We zijn blij dat die voornamelijk uit de ultraorthodoxe gemeenschap komen, want die misten we nog voor een representatief staal.” Testresultaten zijn er nog niet.
 1. Jeugd in Zaamslag hoeft zich niet te vervelen
  Play

  Jeugd in Zaamslag hoeft zich niet te vervelen

 2. Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg
  Play

  Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg