CEO van G&V Energy Group Xavier Dewulf en Managing Director van Allego Harold Langenberg bij de inhuldiging van de snellaadpaal.
Volledig scherm
CEO van G&V Energy Group Xavier Dewulf en Managing Director van Allego Harold Langenberg bij de inhuldiging van de snellaadpaal. © rv

Snellaadstation voor elektrische wagens op Noorderlaan ingehuldigd: “Nog tot 100 extra laadstations voor 2024”

AntwerpenDonderdag werd het eerste snellaadstation van G&V Energy Group en Allego ingehuldigd op de Noorderlaan. Dankzij deze nieuwe samenwerking komen er voor 2024 tot 100 extra laadstations voor elektrische wagens bij in België. “Deze tankstations worden moderne ‘energy hubs’ met de juiste faciliteiten voor een snelle lunch of heerlijke koffie tijdens het opladen.” 

  1. Muziek, verhalen en feest in ‘De Nor’ in Middelheimmuseum: “Het viel me op dat de paviljoenen in het museum zelden ‘geactiveerd’ worden”
    ANTWERPEN

    Muziek, verhalen en feest in ‘De Nor’ in Middelheim­mu­se­um: “Het viel me op dat de paviljoe­nen in het museum zelden ‘geacti­veerd’ worden”

    ‘De Nor’ is terug herrezen deze zomer. Vlakbij de ingang van openluchtmuseum Middelheim kunnen liefhebbers weer terecht voor live muziek, vertellingen, lezingen, debatten en feestgedruis aan het paviljoen van kunstenaar Dennis Tyfus. “Gelukkig kan ik in De Nor niet het hele jaar door evenementen organiseren, of ik zou geen tijd meer hebben voor mijn ander werk.”