Illustratie
Volledig scherm
Illustratie © Klaas De Scheirder

Sluikstorter betrapt tijdens actie tegen overlast

HobokenHet wijkteam van Hoboken heeft dinsdag een man beboet die zich schuldig maakte aan sluikstorten. De agenten spotten hem toen hij een zak met afval bij een grotere hoop afval gooide dat reeds eerder gedumpt was. Op het eerste zicht wellicht relatief onschuldig, maar sluikstorten is nog steeds onwettig en geldt als een vorm van overlast. 

  1. ASSISEN. Caféruzie leidt tot dodelijke steekpartij in Van Stralenstraat: “Ik zei ‘neersteken’, maar ik bedoelde alleen maar ‘snijden’”
    PREMIUM
    Antwerpen

    ASSISEN. Caféruzie leidt tot dodelijke steekpar­tij in Van Stralen­straat: “Ik zei ‘neersteken’, maar ik bedoelde alleen maar ‘snijden’”

    Vijf vrouwen en zeven mannen zullen vanaf vrijdag 2 december beslissen over het lot van Bryan Reyes del Rosario (29). Hij zou twee jaar geleden, op 6 juli 2020, de 45-jarige Joël Ozuna hebben doodgestoken in café Colony’s in de Van Stralenstraat. Ze zouden daar allemaal hebben afgesproken vanwege de verkiezingen die op dat moment plaatsvonden in de Dominicaanse Republiek, hun land van oorsprong.