Gaëlle en Monique hielpen als vriendinnen van Julie Van Espen mee met de organisatie. “Julie had dit concept zelf gezien in het Vondelpark toen ze nog leefde. Ze vond het blijkbaar magisch. Het is het laatste eerbetoon dat we haar nog kunnen brengen”
Volledig scherm
PREMIUM
Gaëlle en Monique hielpen als vriendinnen van Julie Van Espen mee met de organisatie. “Julie had dit concept zelf gezien in het Vondelpark toen ze nog leefde. Ze vond het blijkbaar magisch. Het is het laatste eerbetoon dat we haar nog kunnen brengen” © Tessa Kraan

‘Shine a Light’ hult Rivierenhof in kaarslicht voor Julie Van Espen: “Wij zijn hier voor Julie, maar iedereen komt hier voor zijn eigen verdriet”

Antwerpen/DeurneWaar het Rivierenhof zich ‘s avonds normaal hult in duisternis en kou, was dat zaterdagavond toch wel even anders. Enkele honderden mensen kwamen gisteren samen bij de Spiegelvijver voor ‘Shine a Light’, een evenement georganiseerd door familie en vrienden van Julie Van Espen om haar te herdenken. Iedereen die aanwezig was kreeg de gelegenheid om een lichtgevend bootje op de vijver laten drijven, niet enkel voor Julie, maar voor alle mensen en geliefden die ze verloren hebben. “Wij zijn hier onder meer voor ons konijn César”

  1. Logistiek bedrijf Aprojects en PSA slaan handen in mekaar aan Churchilldok: “Idee groeide onder voetbalfans”
    Antwerpen

    Logistiek bedrijf Aprojects en PSA slaan handen in mekaar aan Churchill­dok: “Idee groeide onder voetbal­fans”

    Het Antwerpse bedrijf Aprojects opent in mei 2023 een nieuw, duurzaam logistiek centrum op de stukgoedterminal van PSA aan het Churchilldok. Het gaat om een investering van 10 miljoen euro. De samenwerking tussen Aprojects, goederenbehandelaar PSA en Port of Antwerp-Bruges werd dinsdag ondertekend in het Bosuilstadion. Het personeel van Aprojects zal de naam voor de vestiging mogen kiezen.