Greep uit krantenartikels uit de jaren negentig over de moorden van Du Lion.
Volledig scherm
PREMIUM
Greep uit krantenartikels uit de jaren negentig over de moorden van Du Lion. © rv

Seksueel geweld, messteken, vuistslagen en wurging. De vier moorden die Du Lion bekende: “Na elke zaak was er geen spoor, geen motief, geen verdachte”

Seksueel geweld, brutale messteken en vuistslagen en wurgen met koorden, snoeren en snelbinders. Seriemoordenaar Stephaan De Lion had duidelijk een vaste modus operandus bij de vier moorden die hij pleegde tussen 1992 en 1997. We doken de archieven in waaruit blijkt dat de speurders na elke moord voor een raadsel stonden. “Geen sporen, geen motieven, geen verdachten.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Mooimakers lanceert nieuwe modetrend met fashionista Tiany Kiriloff: afval weggooien is ‘Zomerlook 2020'

    Mooimakers lanceert nieuwe modetrend met fashionis­ta Tiany Kiriloff: afval weggooien is ‘Zomerlook 2020'

    Mooimakers heeft zaterdag met een catwalk haar nieuwe campagne ‘Zomerlook 2020' gelanceerd op het Operaplein in Antwerpen. Op die manier hoopt de Vlaams organisatie tegen zwerfvuil iedereen ervan bewust te maken dat afval in de vuilbak gooien een look is die iedereen staat. Fashionista Tiany Kiriloff (41) is het gezicht van de campagne. “Al draag je een pimpelpaars jurkje of sokken in sandalen, afval moet je zeker op de juiste manier weggooien of mee naar huis nemen”, zegt ze.
  2. Auto-inbreker gevat met broek op enkels: “Nadat hij zichzelf had gefatsoeneerd, werd hij gearresteerd”

    Au­to-inbreker gevat met broek op enkels: “Nadat hij zichzelf had gefatsoe­neerd, werd hij gearres­teerd”

    Een interventiepatrouille van de lokale politie deed in de nacht van vrijdag op zaterdag nazicht in de Van Luppenstraat in Antwerpen na een oproep dat er een inbreker had toegeslagen in verschillende wagens. In totaal werden vijf voertuigen aangetroffen waarin mogelijk was ingebroken. Terwijl de patrouille bezig was met de vaststellingen kwam er een gelijkaardige oproep binnen vanuit de Vredestraat in Berchem. Met behulp van de cameraoperatoren kon een verdachte in beeld gebracht worden.