De schietpartij gebeurde vlak voor de Domino's Pizza bij de Van Geerstraat.
Volledig scherm
De schietpartij gebeurde vlak voor de Domino's Pizza bij de Van Geerstraat. © JVDS

Schoten gelost in Carnotstraat: slachtoffer in levensgevaar, schutter gevat

AntwerpenDe bewoners van de Carnotstraat zijn woensdagavond opgeschrikt door een aantal pistoolschoten. Dat bevestigt de Antwerpse politie. Het incident vond plaats vlak naast de Domino’s Pizza. Ondertussen is er ook sprake van een slachtoffer dat bij het voorval levensgevaarlijk gewond is geraakt. Eén verdachte is opgepakt voor verhoor.

 1. REPORTAGE. Aan boord bij de Belgische Marine tijdens Vlootdagen in Antwerpen: “Van kok tot commandant: leven op een schip is zoals in een klein dorp”
  PREMIUM
  Antwerpen

  REPORTAGE. Aan boord bij de Belgische Marine tijdens Vlootdagen in Antwerpen: “Van kok tot commandant: leven op een schip is zoals in een klein dorp”

  Meer dan 10.000 kandidaat-rekruten, bootliefhebbers, nieuwsgierigen en toevallige passanten flaneerden dit weekend op de vlootdagen aan de Schelde. Ter hoogte van de cruiseterminal kon men aan boord gaan van de vloot van de Belgische Marine, aan de Orteliuskaai lokte het maritieme dorp dan weer potentiële collega’s van Defensie. Wij gingen langs en ontdekten de finesses van de stiel: “Avontuurlijke techniekers en mecaniciens zijn meer dan ooit nodig.”
 2. Zo VeloVeilig is Antwerpen: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente
  Antwerpen

  Zo VeloVeilig is Antwerpen: ontdek hier de resultaten voor uw gemeente

  De inwoners van Antwerpen hebben 1.170 gevaarlijke fietspunten aangeduid op de VeloVeilig-kaart. Dat blijkt uit het grootste fietsonderzoek ooit van Vlaanderen dat HLN gehouden heeft. Die gevaarlijke punten werden gebundeld op een gedetailleerde kaart, waarmee we andere fietsers waarschuwen en de overheid laten weten waar er nog werk aan de winkel is. Ontdek hier het volledige rapport en alle onveilige situaties in uw regio.