Volledig scherm
PREMIUM
Sanusi (l.) in duel met Tabekou van Union. © BELGA

Ryan Sanusi oogt klaar voor sterke eindspurt met Beerschot in eerste klasse B

Vooreerst dit: wij geloven in de kwaliteiten van Ryan Sanusi. Goede kop, goede voeten. Tegelijk is het zo dat het nog niet het seizoen van Sanusi was. “Ik had er zelf ook meer van verwacht”, zegt de middenvelder van Beerschot, die wel klaar lijkt voor een sterke eindspurt.

Vorig weekend stond Ryan Sanusi (28) voor het eerst in de basis sinds hij eind oktober een scheur opliep in de adductoren. Na zijn comeback waren de commentaren lovend. “Het moet nog beter kunnen, maar voor een eerste volledige match in drie maanden was het alvast zeer degelijk”, vertelt Sanusi, die straks op Virton opnieuw aan de aftrap wordt verwacht. “Sinds de winterstage had ik het gevoel dat ik weer helemaal terug ben. Dat oefenkamp heeft me deugd gedaan.”

  1. Het Antwerpen van Kim Van Oncen: “De Theaterbuurt heel veel leuke ontbijt- en lunchadresjes, en mooie straatjes om in rond te struinen.”
    PREMIUM

    Het Antwerpen van Kim Van Oncen: “De Theater­buurt heel veel leuke ontbijt- en lunchadres­jes, en mooie straatjes om in rond te struinen.”

    Antwerpen heeft geen geheimen meer voor actrice Kim Van Oncen. Ze woont met haar man Niels, zoontje Jack en dochter Stella op de grens van Kalmthout en Kapellen maar is vaak in de stad te vinden. Ze is succesvol op social media (ze heeft meer dan 74.000 volgers op Instagram), speelt de enthousiaste Saartje in ‘Dertigers’, en ze geeft met plezier haar acht favoriete plekjes in de Koekenstad prijs.