De werken starten op rechteroever en zullen per oever ongeveer drie weken duren. Het gaat om periodieke onderhoudswerken om de continuïteit van de roltrappen te verzekeren.
Volledig scherm
De werken starten op rechteroever en zullen per oever ongeveer drie weken duren. Het gaat om periodieke onderhoudswerken om de continuïteit van de roltrappen te verzekeren. © Photo News

Roltrappen Sint-Annatunnel krijgen zes weken lang onderhoudsbeurt

Vanaf zondag 27 september voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) onderhoudswerken uit aan de roltrappen van de Sint-Annatunnel in Antwerpen. De werken starten op rechteroever en zullen per oever ongeveer drie weken duren. Het gaat om periodieke onderhoudswerken om de continuïteit van de roltrappen te verzekeren. De werken zullen in totaal zes weken duren omdat er hoofdzakelijk ’s nachts gewerkt zal worden.

 1. Drie Antwerpse taxibedrijven slaan handen in elkaar met één boekingsapp: “Als je rit bestelt, weet je meteen hoeveel je betaalt”
  PREMIUM
  Antwerpen/Brasschaat

  Drie Antwerpse taxibedrij­ven slaan handen in elkaar met één boekings­app: “Als je rit bestelt, weet je meteen hoeveel je betaalt”

  Een revolutie in de Antwerpse taxiwereld: DTM Taxi (Deurne) en VHF Taxi (Brasschaat) gaan samenwerken met het digitale taxiplatform BEEP voor zelfstandige chauffeurs. Vanaf 1 juni lanceren de drie bedrijven de app BEEP+. “Over een groter gebied zullen we klanten sneller kunnen bedienen”, zegt Steve Van Avermaet, vandaag zaakvoerder van DTM. “Niemand verliest zijn job.”
 2. Update: Buurt Brederodestraat heeft weer stroom. Tot 1.500 gezinnen getroffen, verkeerslichten tijdlang buiten gebruik
  Antwerpen

  Update: Buurt Brederode­straat heeft weer stroom. Tot 1.500 gezinnen getroffen, verkeers­lich­ten tijdlang buiten gebruik

  In de omgeving van de Brederodestraat zat een deel van de stad donderdagochtend zonder stroom. Volgens de website van Fluvius zouden in het bewuste stadsdeel ongeveer 1.500 mensen een tijdlang geen elektriciteit hebben gehad. Ook zouden volgens onze informatie enkele verkeerslichten zijn uitgevallen. Ondertussen bevestigt Fluvius dat alle getroffen gezinnen opnieuw stroom hebben.