Rode neuzen tellen in deze kubus van onze krant: een gericht of ongericht gokje levert geld op voor Rode Neuzen Dag.
Volledig scherm
Rode neuzen tellen in deze kubus van onze krant: een gericht of ongericht gokje levert geld op voor Rode Neuzen Dag. © Klaas De Scheirder

Rode Neuzen Dag in Wijnegem Shop Eat Enjoy: gokje wagen aan kubus en coupons vangen met Wijnegem-game

Wijnegem/AntwerpenWinkelcentrum Wijnegem Shop Eat Enjoy doet zijn duit in het zakje voor onze VTM- en Het Laatste Nieuws-actie rond Rode Neuzen Dag. Je kunt het initiatief steunen door het Wijnegem-game te spelen en een gokje te wagen aan de kubus gevuld met rode neuzen.

  1. Jongeman (18) in coma na zeven messteken bij ruzie om zitplaats op tram: “Hij strompelde over het perron, met de handen op zijn bloedende buik”
    Antwerpen

    Jongeman (18) in coma na zeven messteken bij ruzie om zitplaats op tram: “Hij strompelde over het perron, met de handen op zijn bloedende buik”

    Omdat hij eerst zijn plaats op de tram niet wilde afstaan, vecht Redouan El Iraki (18) nu in het Antwerpse Stuivenbergziekenhuis voor zijn leven. Een groepje jongeren viel hem zaterdagavond aan en één dader stak hem zeven keer met een machete. In Redouans rug, buik en bil, maar ook levensbelangrijke organen zoals zijn milt en lever werden geraakt. “Deze daders mogen niet ontsnappen”, zegt zijn tante Fatima, die op sociale media een oproep naar getuigen richt.